Banda adezivă pentru transportoare

- Mar 02, 2019-

Mulți oameni nu știu ce lipici să folosească pentru legarea benzii transportoare, dar ei cred că este doar lipici. De fapt, adezivul benzii transportoare adezive are două tipuri de adeziv, unul este un adeziv vulcanizat rece, iar celălalt este lipici vulcanizat la cald.

image

Dacă nu o înțelegi aici, este ceva mai comun. Adezivul care trebuie legat la banda transportoare prin intermediul vulcanizatorului se numește adeziv fierbinte vulcanizat, iar adezivul vulcanizat rece nu este necesar.

u=621242311,3006520719&fm=27&gp=0

Să începem cu un adeziv rece vulcanizat. În general, acest tip de adeziv trebuie să îndeplinească legătura dintre cauciuc și cauciuc, cauciuc și metal, cauciuc și țesături, țesături și țesături. Intermec reamintește că, datorită mediului de utilizare diferit al benzii transportoare, cerințele pentru adezivul rece vulcanizat sunt relativ ridicate. De exemplu, dacă timpul de nefuncționare a echipamentului subteran pentru transportul minelor de cărbune este scurt și mediul subteran este rău, cel mai important punct este ignifugarea. Acest lucru pune cerințe mai mari asupra utilizării adezivului rece vulcanizat. Există multe adezivi vulcanizați la rece, dar este foarte dificil să găsiți o performanță completă. Dacă vreți să spuneți unul, voi simți un lipici vulcanizat rece SK313. Desigur, puteți alege sau nu să alegeți, aceasta este afacerea dvs.

u=917042583,2135171325&fm=111&gp=0

Apoi vom vorbi despre lipici vulcanizați la cald. Adezivul cald vulcanizat este adezivul de cauciuc și adezivul de bază utilizat în îmbinarea vulcanizată la cald a benzii transportoare. Acest tip de material folosește în principal vulcanizarea la temperaturi ridicate, la presiune joasă a benzii transportoare prin intermediul unui vulcanizator. Pentru moment, vom unifica cauciucul de bază, cauciucul de suprafață și adezivul cald vulcanizat într-un material fierbinte vulcanizat. Inmet reamintește faptul că materialul vulcanizat fierbinte se află sub un procedeu strict de operare, cel mai important este să îl folosiți cu cauciucul original al benzii transportoare. Dacă nu este universal, calitatea nu va fi garantată. La alegerea materialelor vulcanizate la cald, este deosebit de prudent. În prezent, pe piață sunt utilizate mai multe materiale vulcanizate la cald RIT, iar calitatea este stabilă și sigură. Este o alegere bună atunci când selectați materiale vulcanizate la cald.

Atenție: Alegerea materialelor legate de banda transportoare nu ar trebui să fie profitabilă.