Transportoare centură Grabcad

- Feb 26, 2019-

Apuca macaraua este o maşină de ridicare automată. Materialele hapsân și descărcare sunt operate de şofer macara şi nu au nevoie de personal auxiliar, evitându-se astfel munca lucrătorilor, economisirea timpului de lucru auxiliare şi foarte mult îmbunătăţirea încărcarea și descărcarea eficienta. . Apuca macarale sunt împărţite în general în apuca poduri rulante, macarale de ia usa si pliante braţul apuca macarale. De obicei, apuca macarale sunt menţionate ca pliere braţul graifer, cum ar fi jurnalul macarale.

image

Caracteristici

1. îmbunătăţirea eficienţei de producţie


De exemplu: înainte de naştere de macara apuca, dock de încărcare și descărcare praf minerale, depozitul de nava


Sunt muncitori 12-16, unul pentru fiecare lopată şi unul pentru fiecare grup. Fiecare grup are un sac mare din piele net şi aruncă zgură în buzunarul mare piele net. O plasă poate avea până la 4 tone de net. Dupa ce net bag este completă, acesta este ridicat de o macara. Un depozit de nava poate usca numai până la 200 de tone de mărfuri în 8 ore. In zilele noastre, mari incărcare pot descărca mai mult de 2.000 de tone de mina pe oră, care oferă foarte mult eficienţa producţiei.


2. îmbunătăţirea siguranţei producţiei

De exemplu: înainte de naşterea macara apuca, dock de încărcare și descărcare busteni, 4-6 lucrători în depozit pe navă, prima poartă un mic frînghii golul din gramada de jurnal, poartă zona estimată, cele două capete de cabluri mici pe cârlig th distanța de 1 de ridicare macara e ~ 2 metri, un capăt de jurnal este înclinat până atunci muncitorul ia un 16 ~ 28 cabluri, şi capătul din față al cabluri tractiune are un cârlig grele, la neutru gramada din lemn în trecut , lucrătorilor pe partea cealaltă a prins rapid, altfel cabluri ar cădea în şanţul din gramada de lemn cu cârlige, lucrătorii de cabluri a trebuit să trage cabluri şi re-răsucite sau lucrătorilor, pe de altă parte folosit bastoane lungi de lemn cu cârlige. Instrumentul preia cabluri şi apoi cârlige cârlig pe cabluri pentru a lega jurnalele. În acest proces, jurnalele poate roll şi zdrobi mâinile şi picioarele a lucrătorilor. De asemenea, este posibil ca muncitorii sunt supraîncărcate cu busteni şi frânghiile sunt întrerupte în aer. Rădăcini sau zeci de activitate se încadrează în aer şi va ucide oameni. Mai târziu, Bao Qifan inventat apuca din lemn, care a redus foarte mult la accident de vătămare.

image

clasificarea

Apuca macarale pot fi clasificate în funcţie de tipul de macara, apuca tip şi metoda de conducere. [1]


Conform clasificării macara


Este împărţit în podul apuca macara, macara de apuca uşa şi pliere braţul apuca macara. Pot fi împărţite în macara de apuca singur fascicul si dublu fascicul apuca macara.


Macara evacuările de marfă în vrac, cum ar fi cărbune, minereu şi fosfat de marfă deţine în pâlnia şi apoi spre Debarcaderul stivuitor sau încărcare prin intermediul transportoare.

image

image