Conductorul Gent Rost Rate

- Feb 27, 2019-

Întrebările cerute nu sunt corecte. Ce vrei să spui trebuie să fie elasticitatea maximă care se poate obține în condiții normale de utilizare (doar ghicitul).

Elasticitatea performanței generale a benzii transportoare este determinată de materialul scheletului benzii transportoare, de cauciucul de acoperire și de adeziv și depinde, în principal, de materialul scheletului.

Elongația la rupere este forța maximă de tracțiune care este luată atunci când banda transportoare este trasă.

Elasticitatea și alungirea totală a benzilor transportoare de diferite tipuri și modele sunt diferite. Vă pot da modelul corespunzător.

10144536355515.thumb (1).png

image


Diferența în alungirea benzii transportoare inel

Banda transportoare este realizată într-o bandă transportoare inelară fără îmbinare în timpul procesului de producție. Este caracterizată de nu articulații, nici un impact asupra duratei de viață datorită deteriorării precoce a articulațiilor, a suprafeței netede a benzii și a tensiunii uniforme, astfel încât banda se desfășoară ușor și este utilizată. Elongația este mică.


Cureaua nesfârșită se va întinde în timpul utilizării și o parte din ea va fi întinsă elastic și va reveni la starea inițială după ce forța externă va fi îndepărtată. În banda transportoare cu țesătură obișnuită, alungirea benzii transportoare EP este relativ mică, alungirea benzii transportoare NN este relativ mare și, în timpul utilizării, centura transportoare NN are un fluaj relativ mare datorită forței nailonului fibre, astfel încât în timpul utilizării. Rata de alungire este mărită, iar datorită fluajului fibrei cantitatea care poate fi redusă înapoi este mult mai mică decât alungirea după îndepărtarea forței exterioare.