Banda rulanta Belt paza

- Mar 04, 2019-

Capacul de ploaie trebuie aranjate şi nivelat în timpul transport şi depozitare pentru a evita deformarea şi deteriorarea produsului. Capacul de ploaie se face dintr-o placă, care este o placă de oţel laminate la rece sau o placă de oţel zincat. După suprafață tratament chimic, este acoperită (laminate) sau compozit organice film (folie PVC, etc.), şi apoi coapte şi vindecat. Realizate din produse. Unii oameni numesc acest produs "placa de pre-role", un capac de ploaie, un capac de ploaie, un capac de praf, un capac de ploaie centurii transportoare şi aşa. Toată lumea a spus că după ce capacul de ploaie a fost cumparat, cum să-l instalaţi? Lăsaţi-mă să vorbesc despre asta. Ploaia cover instrucţiunile de instalare:


8. lucrul pe echipamente electrice subterane, este strict interzis să efectueze muncă live. Atunci când echipamentul electric subteran este inspectat, manipulate şi sa mutat, nu mai puţin de două persoane lucra împreună şi de a monitoriza reciproc. Înainte de control, este necesar să taie alimentare în primul rând. Energie electrica experienţă confirmă faptul că a fost evacuate după eşecul de putere, şi butonul de avertizare de "cineva lucrează, interzice închidere" este ataşat la mâner de funcţionare (semnul de avertizare ar trebui să fie împărţit în două jumătăţi şi de putere-off persoana se blochează jumătate oprire persoanei să fie revizuite. La final, oprire persoana aduce personal cealaltă jumătate de card de avertizare pentru a trimite puterea, alte categorii de personal sunt strict interzise pentru a trimite puterea, şi există o gardă specială pentru a permite echipamentelor electrice să fie reparate.


Capacul de ploaie este un capac de protecţie instalat pe banda rulantă şi transportoare. Funcţia sa este de a oferi acoperire pentru ca mărfurile să fie transportate, iar produsele sunt sigure. Pentru a preveni capacul de ploaie la lucru în mod corespunzător, avem nevoie pentru a măsura unele date relevante înainte de a cumpăra produsul. Deci, ce date avem nevoie pentru a măsura?


De asemenea, avem nevoie pentru a folosi capacul interior sau exterior ploaie corect în funcţie de locaţia de instalare. Funcţia principală a capacul interior ploaie este dustproof, şi capacul de ploaie în aer liber este nu numai dustproof, dar, de asemenea, funcţia principală este de a proteja aparatul de lucru în diverse medii naturale aspre. Prin urmare, capacul de ploaie în aer liber de orice vreme nu numai a unei structuri mai stricte de închidere, dar, de asemenea, are diferite funcţii, cum ar fi un stergator, un spray, o creștere de temperatură şi o scădere de temperatură. Aceasta stabileşte că preţul a capacului de ploaie în aer liber este mult mai mare decât capacul interior ploaie. De notat că, din cauza modificărilor de temperatură mică în unele zone, acestea sunt toate la temperatura de lucru a maşinii. Acest lucru permite utilizarea de acoperire obişnuite de ploaie în aer liber fără funcţia de temperatură constantă.


Toate hote de praf sunt mecanic format din debitul de apă şi suprafaţa de acoperire în mod natural formează dens circulară în formă de arc coaste, care sunt distribuite uniform. Capota este în formă de dublă curbat. Design-ul este ştiinţific, rezistenţa mecanică este mare şi capota este bine dotat. , windproof si impermeabil performanta este foarte buna. Metoda de instalare: fabrica a efectuat reforma structurală şi inovare pe baza introducerii de tehnologii instalare şi conectare a japoneză acoperiș protector, făcându-l mai convenabil, practic si robust, cu instalare rapida, deschiderea flexibil şi aspectul rafinat. Fereastra de observare este inspectat cu un şirag de mărgele speciale Val elastice de cauciuc încorporate în suprafața de potrivire de uşă şi scutul, şi etanşare corespunzătoare se efectuează. Grosimea materialului capacul, capacul de deschidere, distanța de separare a ferestrei de observare şi de mărimea scutul poate fi flexibil utilizat. Toate accesoriile au fost pre-tratate înainte de a părăsi fabrică şi fabrica noastra poate face, de asemenea, produse non-standard praf acoperă şi sub acoperirea produselor sau şicanele în funcţie de nevoile utilizatorilor. Dacă nu sunt convenabile pentru a ajunge la fabrica, putem aranja tehnicieni pentru a uita-te la transportoare în fabrică şi un capac de protecție adecvate de proiectare. Inclusiv tipul sporind, lărgirea tip, tip top, modul de deschidere de originale cu o singură faţă deschidere, noul produs este întreaga piesă deschisă, o singură parte jumătate-deschidere, singură faţă de pliere deschise. Compania mea are o explicatie Foto stoc, cu desene de produs nou, metoda de instalare a au fost mult îmbunătăţite, în plus faţă de paranteză ascuțită, suportul din oţel în formă de Z, mai simplu şi rapid, uşor să demontaţi balama \ blocare, link-ul.


5. în cazul în care dispozitivul este necesară pentru a sprijini oţel de unghi, justificative unghi oţel este prima sudate pe ambele laturi ale cadrului, şi apoi comun unghiul de oţel sau oţel în formă de Z este sudate din oţel de unghi justificative. 4. scheletul capacul fix pe banda rulanta este comun unghiul de oţel sau oţel în formă de Z, iar lungimea sa este egală cu lungimea de banda rulanta capacul dispozitivului. Sudură din oţel în unghi sau în formă de Z pe ambele părţi ale cadrului de transport sau unghi mic din oţel.

image

Capacul de ploaie este potrivit pentru ploaie, praf şi windproof de benzi transportoare din otel, ciment, generarea de energie, industria chimică, cărbune, portul, fabrica de cenuşă, Doc şi alte importante fabrici si minele. Mărfurile reducerea pierderilor în timpul procesului de transport, astfel încât transportoare este mai stabil şi de încredere în operaţie şi joacă un rol important în purificare mediul. În al doilea rând, deviația de ploaie acoperă utilizarea produsului:


Capacul impermeabil banda aduce mari avantaje industriei în industrie. Capacul impermeabil banda este lumină în greutate, usor de instalat, ignifuge, rezistente la coroziune, de înaltă temperatură rezistentă, windproof, cu, anti-acid, snowproof, rezistent la şocuri, rezistente la impact, rezistent la UV, pe termen lung utilizare fără îmbătrânire, nici un fisurare şi aşa pe. Capacul impermeabil banda eficient poate proteja transportoare si role transportoare şi alte accesorii, reduce suflare de vânt, ploaie şi alte pierderi în timpul procesului de transport, prelungirea duratei de viaţă a banda rulantă, şi face transportoare şi marfă rula fără probleme. fiabile. Reducerea poluării joacă un rol important în purificare mediul. Materialul de acoperire impermeabil este placă de sticlă oţel, placă de oţel inoxidabil, galvanizat farfurie şi altele. Placă de oţel de culoare este rezistent şi durabil, comparativ cu alte plăci, şi preţul este destul de accesibile. Placă de oţel de culoare este supus la suprafaţă pretratarea (tratament de degresare şi chimice), şi este acoperit cu una sau mai multe straturi de lichid vopsea printr-o metodă de acoperire roll, coapte şi răcite.