Ghid de banda transportoare

- Mar 05, 2019-

Ce este un ghid? Care este rolul de transportoare, plus Ghidul benzi?


 

Ghid de benzi transportoare este folosit în principal pentru a împiedica rularea off sau ca o bandă transportoare fixe pentru unele produse speciale, cum ar fi ou transportoare transportoare.

微信图片_20190102105408


Ce este ghidul?


După cum sugerează şi numele, Fâșia Ghidul este o bandă de care dispune de o poziţionare şi funcţia de ghidare. Rolul său este de a face transportoare alerga cu exactitate pe banda rulanta pentru a preveni devierea. De asemenea, poate fi folosit ca material de poziţionare pentru transportoare cu suprafata.


Culoarea baruri este verde (comune), si negru. Materialele folosite pentru fabricarea în principal includ PVC, PU, PE, etc, astfel încât să îndeplinească cerințele de calitate ale diferitelor calități în industria industriale generale şi industriei de ambalaje alimentare producţie.


Specificații comune pentru Ghidul baruri sunt: 6 * 4, 10 * 6, 13 * 8, 17 * 11 (unitati mm). Secţiunea transversală este un trapez isoscel, iar sensul caietului de sarcini este 6 * 4, ceea ce inseamna 6mm lăţime şi grosime de 4mm.


Banda rulanta belt plus Ghidul bar


Există două funcţii principale de bara de ghid. Una este de a preveni transportoare de fugi în timpul funcţionării, iar cealaltă este de a folosi suprafața de poartă ca o pozitionare.


Când bara de ghid se adaugă la suprafaţa de contact dintre transportoare, efectul este de a face transportoare alerga cu precizie, împiedicând-o să fugă după operaţie pe termen lung, astfel protejând utilizarea pe termen lung de transportoare.


Atunci când bara de ghid se aplică la suprafața de încărcare de transportoare, este în principal pentru a preveni material de rulare. Astfel transportoare sunt utilizate în principal în unele prelucrarea produselor alimentare, cum ar fi ou transportoare.

image