Banda rulanta Belt ghid şine

- Feb 28, 2019-

informaţii despre produs

Nume produs: Lanţ ghid

Produs material: polietilena

Loc de productie: Xiamen

Brand: XINBEX

Utilizari: industria constructoare de masini, echipamente medicale, minerit, industria, vehicul fabricație și transport industria, industria hârtiei, industria textilă, industria alimentară lumina, industria ceramicii, sportive industrie

image

image

Caracteristici:

Mica uzura

Rezistenţă scăzută de frecare

Auto-lubrifiere (nici o lubrifiere necesare)

Rezistent la impact

Temperatura de operare gama-200 grade Celsius ~ 80 grade Celsius

Cu absorbţie de şoc

Nu este uşor pentru a obţine ud în condiţii de umiditate

Inalta rezistenta chimica

Rezistente la coroziune

Direct în contact cu alimentele prin certificarea FDA SUA şi UE UE

image

Transportoare este fabricat din Grupa de inalta rezistenta si calitate din bumbac, nylon si panza de poliester. Acesta este format de culoare albă sau de culoare cu cauciuc natural poluare-free agent compoziţia. Suprafaţa sa de cauciuc este fabricat din clorură de polivinil (PVC). Este compus din ester fibra pânză şi policlorură de cauciuc. Temperatura de lucru este, în general,-10 ° C ~ + 80 ° C, metoda comună este, în general, dinţate comun, bun laterale stabilitatea internaţională, potrivite pentru transmiterea într-o varietate de medii complexe.

Caracteristici: Benzi transportoare PVC are bună elasticitate, nici o spargere, nici o deformare, rezistenţă de impact, rupe rezistenta, rezistenta la abraziune, nici un lipici de deschidere, delaminare nu.


Utilizări: Acest produs este utilizat pe scară largă în transportul materialelor de construcţii materiale de nisip piatra fabrica, instalația de prelucrare minerale, fabrica de maşini, coking plante, siderurgic, cărbune, metalurgie, otel, hidroenergie, întreprinderilor chimice industria şi cereale.

微信图片_20190102105408