Pericolelor de banda transportoare

- Feb 25, 2019-

Metoda 2 modificarea suprafeţei


2.1 modificări chimice metoda


PTFE poate fi suprafaţa tratată prin tratamente chimice. Aceste substanţe chimice includ soluţie de tetrahidrofuran naftalină de sodiu, soluție de amoniac metal/de sodiu şi soluţie de amalgam metale alcaline. Tratare chimică implică în principal reacţie din soluția de gravură cu PTFE, distrugerea suprafaţa bond C-F, şi eliminarea unor atomi de fluor la suprafaţă. Maşină de curea transportoare formează un strat carbonizat şi unele grupe polare pe suprafaţa din PTFE. Spectroscopie în infraroşu a arătat că suprafaţa de PTFE modificat a fost introdus cu grupe polare, cum ar fi carbonil, carbon-carbon legături duble şi grupuri de carboxil, care a crescut cu suprafata de energie, reduce unghiul de racordare, îmbunătăţit putere de absorbție, și îmbunătăţit performanţa lipirea suprafaţa PTFE. Modificări chimice complexului naftalină de sodiu este în prezent mai bună în metoda de modificarea suprafeţei. Cu toate acestea, dezavantajele sunt după cum urmează: (1) suprafaţa tratată PTFE este evident întunecat sau chiar maroniu negru; 2 pe termen lung expunerea la lumina, lipirea de performanţă va fi redus în mod semnificativ; 3 trebuie să se confrunte cu o cantitate mare de deşeuri lichide, probleme de banda transportoare, risc operaţional, etc.


2.2 radiaţii de energie înaltă metoda de altoire


Radiaţii de mare energie poate iniţia grefa de polimerizare, dând polimer unele proprietăţi unice, cum ar fi îmbunătăţit hidrofilia, biocompatibilitate, conductivitatea electrică şi altele. Surse de radiatii utilizate în mod obişnuit în radiaţii altoire includ raze gamma, cum ar fi cobalt-60, cesiu-137 şi stronţiu-90. Lu Tingli et al. folosit tehnologia altoire conjugate a grefei stiren pe PTFE si apoi sulfonate acesta. Au fost studiate efectele de tip solvent, monomerului, concentrare, rata de radiaţii doza si altoire reactia altoire. S-a constatat că doza de concentrare şi radiaţii monomerul au fost principalii factori care influenţează de reacţie, şi PTFE si apa a crescut odată cu creşterea de altoire rata. Unghiul de racordare este redus de la 102,4 ° la 75,6 ° pentru a îmbunătăţi aderenţa. Modificarea de radiaţii mare de energie este simplu, curat şi rapid, fără a fi nevoie pentru iniţiatorii şi catalizatori, şi rata de altoire este usor de controlat. Cu toate acestea, suprafaţa modificat pierde finetea sa, si matricea este distrus, de asemenea, în acelaşi timp ca altoirea radiaţii, ducând la o scădere semnificativă în proprietăţile sale mecanice.

u=28455369,3856900431&fm=27&gp=0u=1329770982,4002907733&fm=111&gp=0

Transportoare fără sudură din PTFE


Centura fără sudură PTFE este confectionat din fibra de sticla importate de înaltă calitate, care este ţesut sau simplu ţesute într-un substrat de pânză de înaltă calitate fibra de sticla. Tehnologie unică, complet scufundat, impregnate, acoperite cu importate Teflon răşină, pentru a produce o varietate de ultra-larg Teflon lac rezistent la temperaturi ridicate.


Principalele caracteristici: 1. rezistente la dimensiune, rezistenţă ridicată, alungirea coeficient mai puţin decât 5‰ 2. Rezistenţă la temperatură bun, temperatura de lucru continuă-70-260 ° C 3. Coeficient de frecare mic si izolatie buna 4. Bună anti-adeziv, uşor de ulei curat diverse Pete, Pete sau alte anexe ataşat la suprafata 5. Buna rezistenta la coroziune, rezistenţă la diferite puternic acid şi alcaline coroziune, nici o ardere, anti-imbatranire


Cererea principală zonele 1. Garnituri pentru alimente, bucătărie, de coacere de încălzire cu microunde garnituri 2. Anti-adeziv garnituri, benzi transportoare, garnituri, măşti, etc 3. In functie de grosime, folosit în diverse uscare utilaje transportoare, benzi adezive, mici transportoare, benzi de etansare etc. 4. Utilizate pentru protejarea impotriva coroziunii diverse petrochimice conducte, electrice şi electronice de izolare, materiale rezistente la temperatură schelete, mediu desulfurization de gaze de evacuare centrala etc. 5. Utilizate pe scară largă în centura apăsând şi maşini de lipire.


Diverse alimente panificatie, alimente congelate decongelare (orez, prăjituri de orez, bomboane, etc), tutun şi ceai copt linii de procesare, microunde farmaceutice machinery uscarea echipamentului, căldură psihiatru ambalare maşini, echipamente de covor din material plastic, sticlă lacuri din plastic otel uşile şi ferestrele de fabricaţie, centura de pavaj industriei de prelucrare a lemnului. O varietate de componente electronice de alimentare pe banda rulanta maşini de sudare. Medicamente industriale, cauciuc şi foi de plastic, produse de tratament termic pentru piese electrice, centuri de transport speciale rezistente la căldură şi non-stick.

2fe96c637d43c749c2aca1eccd705c13_t016d1260befdad239020160922183422_6248