Banda rulanta Belt Închiriere Irlanda

- Dec 24, 2018-

Fabricile sunt răspândite peste tot în lume. Ei folosesc transportoare pentru transportul de minereu, aur şi chiar diamante. Este una dintre metodele cele mai economice din lume şi arată destul de uimitor. Cu toate acestea, transportoare nu sunt găsite doar în fabrică, altele pot fi construite în interior şi se măsoară în picioare. Dar transportoare să fie introdus astăzi a întins mai multe mile în întreaga teren.

image

În adâncimi de deşertul African, există o bandă transportoare care este mai mult decât oricine imaginat. Este foarte lungă şi chiar vizibile pe imaginile din satelit.


▼The transportoare cel mai lung din lume este situat în Sahara Occidentală, 61 miles (aproximativ 100 de kilometri) ▼ este foarte mult timp, chiar şi vizibile pe fotografii din satelit, iar în unele locuri, din cauza vânturilor puternice în deşertul sare lovituri la partea de transportoare şi formează un "w Hite"linie, astfel încât acesta este destul de bine recunoscut pe imaginea prin satelit.

image

▼ Această bandă transportoare conectarea Bou Craa şi El Aaiún are o valoare de ieşire maximă de 2000 de tone metrice de pietre pe oră.

image

▼ este folosit pentru transportul de minereu de fosfat minat în Bou Craa la oraş port de Aaiún El, care este apoi transportat la diferite ţări pentru îngrăşământ.image

▼ în ciuda rafale de vânt, este încă cea mai lungă şi cea mai productivă transportoare din lume, şi încă se va efectua sarcinile cu diligenţa.

image

Este incredibil, există astfel un lung transportoare şi este în deşert! atât de cool! Mă simt că nu pot vedea la sfârşitul anului acesta deloc. Nu ştiu cum se livrează marfa. Este nevoie de mai multe zile pentru a ajunge la destinatie! Dacă aveţi ocazia, chiar vreau să aibă o privire. Dacă vă simţiţi incredibil, apoi Partajaţi acest articol!