Mașină de îmbinare cu bandă transportoare cu bandă transportoare

- Feb 20, 2019-

Banda transportoare PVG este sigură, ignifugă, impermeabilă și antistatică și este potrivită în special pentru transportul de materiale în minele de cărbune subterane. Deși panglicile de oțel sunt mai durabile, ele sunt prea scumpe și costisitoare. Deși centura obișnuită este la prețuri moderate, în comparație cu banda transportoare PVG, performanța impermeabilă și ignifugă este slabă. Prin urmare, actualul sistem intern de transport al cărbunelui utilizează cea mai mare parte bandă transportoare PVG.


Miezul benzii transportoare PVG este un întreg. Spre deosebire de alte benzi transportoare, miezul are straturi care pot fi stratificate. Prin urmare, atunci când banda transportoare PVG este îmbinată, în general este utilizată îmbinarea cataramei curelei sau îmbinarea vulcanizată la cald.


Articulația cataramei centurii este convenabilă și rapidă. Cu toate acestea, când catarama centurii este în îmbinare, banda transportoare este necesară pentru perforare, ceea ce cauzează direct deteriorarea corpului benzii transportoare atunci când tensiunea benzii transportoare este prea mare și apare crăparea secundară. Mai mult decât atât, banda transportoare a îmbinării cataramei curelei nu poate fi instalată cu dispozitivul de curățare, altfel dispozitivul de curățare va fi zgâriat sau dispozitivul de curățare va fi blocat pe catarama centurii, ducând la crăparea secundară a centurii.


În prezent, cel mai potrivit mod de îmbinare a benzilor transportoare PVG este metoda de îmbinare la cald vulcanizată. Atunci când se utilizează îmbinarea, cauciucul vulcanizat fierbinte este amestecat cu pelicula tratată termic, iar întreaga operație de îmbinare este finalizată prin încălzirea și presurizarea vulcanizatorului. Care adeziv este utilizat în îmbinarea vulcanizată la cald, iar calitatea adezivului va afecta utilizarea întregii îmbinări.


Banda PVG îmbinată termic cu vulcanizare este PVG căldura vulcanizată și vulcanizată la cald. Datorită dimensiunii speciale a benzii transportoare PVG, atunci când se selectează pelicula cu căldură vulcanizată, se utilizează materialul de cauciuc cu performanțe similare sau similare cu centura originală.


Filmul PVG cu folie vulcanizată fierbinte este un film special importat din Germania pentru îmbinarea benzii de transport PVG. După încălzire și plastifiere, este îmbunătățită în continuare prin rezistență la apă, rezistență la flacără și rezistență la tracțiune și abraziune. Forța de îmbinare poate atinge 90% din centura originală.


Adezivul de îmbinare potrivită este PVGA specială termică vulcanizată SK833, care este aplicată pe partea comună pentru a se lega, se infiltrează și se umple. Se poate face partea comună după tăiere mai bine combinată și integrată pentru a preveni Debondarea, deschiderea etc. apare la locul de îmbinare.

image