Banda de transportoare cu banda rulanta Philadelphia

- Feb 19, 2019-

Echipamente pentru restaurant cu oale fierbinți Echipamente de gătit pentru oale fierbinți Echipamente de gătit pentru oale fierbinți Dispune de următoarele caracteristici:

1. Centura benzii transportoarelor rulează fără probleme

2. Diferența de înălțime dintre cele două lanțuri ale lanțului transportorului este mică.

3, poziția de conectare a șinei transportoare este netedă, fără frecare

4, designul este rezonabil, lanțul este durabil

5, lanțul de lanț este fabricat din materiale speciale, cu rezistență la uzură, fără zgomot și așa mai departe.

Echipamente de transport mici pentru transportul cu apă potabilă cu roți mici și mici, pentru a oferi servicii de calitate clienților locali și străini: buget de investiții - selecția locației - amenajări interioare și amenajări - planificarea vânzărilor de catering - tacâmuri de bucătărie - scaune pentru baruri. Perfect de servicii și de cunoștințe profesionale de piață de catering, astfel încât planul dvs. de investiții poate fi mai rezonabil, astfel încât investiția dvs. nu are griji!


Linia de produse a companiei este completă, calitatea este fiabilă, aderând la integritatea bazată, cu tehnologie superbă, servicii de calitate pentru clienții să rezolve problemele! Tehnologia noastră profesională este garanția dvs. de a face bani.


Pentru a face afaceri, produse bune cu siguranță doresc să vândă prețuri ridicate, dar credem ferm că: calitatea și supraviețuirea pentru a supraviețui, micro-mincinos la departe, numai valoare pentru bani, pentru o afacere durabilă.


Livrare directă din fabrică, instalare din fabrică. Lungimea poate fi făcută în funcție de dimensiunea site-ului clientului. Lanțul transportorului este fabricat din oțel inoxidabil 304. Are aspectul frumos, curățenia, igiena, direcția de transport și viteza reglabilă. Este un nou tip de echipament la modă pentru oală fierbinte și mic dejun tip bufet. Toate motoarele utilizează motoare importate pentru a asigura funcționarea stabilă.


Echipamentul rotativ al companiei are următoarele caracteristici:


Ghidajul de transport este plat,


Forma fără sudură este frumoasă.


Cureaua lanțului transportorului funcționează fără probleme, întreținerea echipamentelor mecanice poate fi efectuată în orice moment și durata de viață este lungă.


Performanța mașinii este stabilă, sigură, fără zgomot, ușor de manevrat