Banda rulanta Belt oală fierbinte Toronto

- Feb 22, 2019-

Utilizarea echipamentelor rotative oală fierbinte nu necesită o bucătărie mare, funcţionarea transparentă, întreaga pregătire şi procesul de prelucrare este completat de către client, el însuşi la masa. Oală fierbinte rotativ este o singură persoană

, potrivit clientului alegerea preferată de diferite feluri de mâncare şi obiceiurile de igiena personala.


Echipament de pivotare este echipat cu moderne high-tech electromagnetice aragaz. Nu există nici o flacără deschisă, smog nu este generat, nu există nici un pericol de siguranţă şi este ecologic prietenos şi igienă. Noastre rotative de echipament de transport adoptă componente electrice importate, piese de lanţ şi Ghidul şine, toate din otel inoxidabil 304.

Cu panoul de oglinda inox sau oţel inoxidabil periat panou, aspectul este curat si frumos. Echipamentul are următoarele caracteristici: 1. Lanţ transportoare se execută fără probleme. (2 diferența de înălțime între două lanţuri din lanţul de transport este mic. 3 ghiduri de transport sunt plate şi burr-free. 4. design-ul este rezonabil.


Centura de lanţ este durabil. 5. banda de lanţ este confectionat din materiale speciale, care sunt rezistente la uzură şi fără zgomot.