Bandă transportoare Hsn

- Feb 20, 2019-

1. poate reduce sau comanda în funcție de nevoile diferite ale clienților;


2. Calitatea este stabilă și prețul este rezonabil.


3. Poate oferi dovezi materiale și alte informații conexe,


4. Pentru a satisface nevoile clienților diferiți, poate emite 17% TVA și 4% încasări fiscale obișnuite; vă rugăm să sunați pentru detalii!


Plăcuța de alamă de alimentare, placa de bronz, placa de cupru, placa de fosfor din bronz, placa de cupru roșu, placa de cupru alb, etc. Introducerea detaliată a plăcii din oțel inoxidabil (sârmă de șurub, fir de primăvară, sârmă de electroliză, axă auto, sârmă plină moale, sârmă luminată, sârmă de hidrogen), oțel inoxidabil (bar hexagonal, oțel unghiular, oțel plat) oțel inoxidabil fără sudură din oțel inoxidabil cu diametru mare, tub pătrat, tub capilar etc. Principalele materiale sunt: SUS310S, 316L, 316, 316F, 304L, 321, 304, 303, 303cu, 302, 301, 202 și așa mai departe În același timp, materialele metalice sunt: cupru (tija de cupru, banda de cupru, placa de cupru, tubul de cupru), cupru, bronz, bronz fosforat, materiale: H90, H70, H68, , Placă de alamă H62, Placă de cupru C1100, Placă de cupru T3, H90, H70, H68, H65, H62, Placă de alamă HPb59-1, CuFe96-3 cupru-fier al placă de argint, placă din aliaj de argint AgCu din aliaj de cupru, placă de alamă din mangan HMn58-2, placă din bronz de siliciu QSi3-1, etc.

Alama este clasificată în alamă obișnuită și alamă specială, în funcție de tipul de elemente de aliere conținute în alamă. Alamă pentru prelucrarea presei se numește alamă deformată.


Alama este un aliaj de cupru cu zinc ca element principal aditiv. Are o culoare galbenă frumoasă și se numește colectiv alamă. Aliajul binar cupru-zinc se numește alamă obișnuită sau alamă simplă. Alamă cu mai mult de trei yuani se numește alamă specială sau alama complexă. Aliajele de alamă care conțin mai puțin de 36% zinc sunt compuse din soluție solidă și au o bună prelucrare la rece. De exemplu, alamă care conține 30% zinc este frecvent utilizată pentru a realiza carcase de bullet, cunoscută sub denumirea de alamă de cartuș sau șapte-trei alamă. Aliajele de alamă care conțin între 36 și 42% zinc sunt compuse din soluție solidă, cea mai comună fiind 40% alamă cu 40% zinc. Pentru a îmbunătăți performanța alamelor obișnuite, adesea se adaugă alte elemente cum ar fi aluminiu, nichel, mangan, staniu, siliciu, plumb etc. Aluminiu poate îmbunătăți rezistența, duritatea și rezistența la coroziune a alamelor, dar reduce plasticitatea și este adecvată pentru conductele de condensare a apei de mare și pentru alte părți rezistente la coroziune. Tin poate îmbunătăți rezistența alamelor și rezistența la coroziune la apa de mare, așa că se numește alamă navală, folosită ca echipament termic pentru nave și elici. Plumbul poate îmbunătăți performanța de tăiere a alamelor; acest alamă de tăiere liberă este adesea folosită ca parte de ceas. Aliajele din alamă sunt utilizate în mod obișnuit pentru a realiza supape și fitinguri de țevi. [1]


Utilizare de performanță


Auriu obișnuit


(1) Organizarea la temperatura camerei alame obișnuite Alamă obișnuită este un aliaj binar cupru-zinc, iar conținutul său de zinc variază foarte mult, astfel încât structura sa de temperatură a încăperii este, de asemenea, foarte diferită. Conform diagramei de stare binară a Cu-Zn (figura 6), există trei tipuri de microstructură a temperaturii camerei de alamă: alamă cu un conținut de zinc mai mic de 35%. Microstructura la temperatura camerei constă dintr-o soluție a solidă monofazată numită α galben. Cupru; alamă cu un conținut de zinc cuprins între 36% și 46%, microstructura la temperatura camerei constă din două faze (α + β), denumite (α + β) alamă (alamă cu două faze); Pentru alamă cu un conținut de zinc mai mare de 46% până la 50%, microstructura la temperatura camerei constă doar din faza beta, denumită beta alamă.


(2) Performanța de procesare a presiunii


α alamă monofazată (de la H96 la H65) are o bună plasticitate și poate rezista la prelucrarea la cald și la rece, dar o alamă monofazată este susceptibilă la o temperatură moderată de fragilitate în timpul lucrului la cald, cum ar fi forjarea, iar intervalul său specific de temperatură variază în funcție de cantitate din Zn. Schimbarea este, în general, între 200 și 700 ° C. Prin urmare, temperatura în timpul lucrului la cald ar trebui să fie mai mare de 700 ° C. Motivul pentru apariția zonei fragile la temperatură moderată a a-alamelor monofazate este că există doi compuși ordonați ai Cu3Zn și Cu9Zn în regiunea de fază a sistemului de aliaj Cu-Zn, care suferă o transformare ordonată în timpul încălzire cu temperatură medie pentru a face alierea fragilă; Există o cantitate mică de plumb, impurități dăunătoare antimoniu și cupru, formând un film eutectic cu punct de topire redus, distribuit pe granița granulelor din aliaj, iar cracarea intergranulară are loc în timpul lucrului la cald. Practica a arătat că adăugarea de urme de stronțiu poate elimina în mod eficient fragilitatea temperaturii moderate.


Două faze de alamă (de la H63 la H59), în plus față de o fază a din plastic a din structura aliajului, a apărut o soluție β-solidă pe baza compusului electron CuZn. Faza β are un grad ridicat de plasticitate la temperaturi ridicate, în timp ce faza β (soluția solidă ordonată) la temperaturi scăzute este greu și fragilă. Prin urmare, alama (α + β) ar trebui să fie forjată în stare fierbinte. Alamatul beta care conține mai mult de 46% până la 50% zinc are o performanță tare și fragilă și nu poate fi supus prelucrării presiunii.


(3) Proprietăți mecanice Alamă are proprietăți mecanice diferite datorită conținutului diferit de zinc. Figura 7 prezintă proprietățile mecanice ale alamelor în funcție de conținutul de zinc. Pentru alfa alama, cu cât crește cantitatea de zinc, atât σb cât și δ cresc. Pentru alamă (α + β), rezistența la temperatura camerei crește continuu înainte ca conținutul de zinc să crească la aproximativ 45%. Dacă cantitatea de zinc este în continuare mărită, faza r având o fragilitate mai mare (soluție solidă bazată pe compusul Cu5Zn8) apare în structura aliajului, iar puterea este redusă drastic. Ductilitatea la temperatura camerei a alamelor (α + β) scade întotdeauna odată cu creșterea conținutului de zinc. Prin urmare, aliajele de cupru-zinc care conțin mai mult de 45% zinc nu au valoare practică.


Aurul obișnuit este folosit pe scară largă, cum ar fi curelele de apă, conductele de alimentare cu apă și drenaj, medalii, burdufuri, tuburi serpentine, tuburi de condensare, cochilii și diferite forme de produse complexe, hardware mic și așa mai departe. Odată cu creșterea conținutului de zinc de la H63 la H59, ele pot rezista la fântâna de procesare la cald și sunt utilizate în diferite părți ale mașinilor și aparatelor electrice, pieselor de ștanțare și instrumentelor muzicale.


Alamă specială


Pentru a îmbunătăți rezistența la coroziune, rezistența, duritatea și prelucrabilitatea alamelor, se adaugă o cantitate mică (de obicei 1% până la 2%, câteva 3% până la 4% și o cantitate foarte mică de 5% până la 6) aliaj de cupru-zinc. %) Tin, aluminiu, mangan, fier, siliciu, nichel, plumb și alte elemente constituie un aliaj ternar, cuaternar sau chiar cu cinci elemente, un alam complex, cunoscut și ca alamă specială.


(1) Coeficientul echivalent zinc Structura alamei complexe poate fi estimată pe baza coeficientului "echivalent zinc" al elementelor adăugate la alamă. Deoarece în aliajul de cupru-zinc se adaugă o mică cantitate de alte elemente de aliere, de obicei se deplasează regiunea de fază α / (α + β) în diagrama de stare Cu-Zn la stânga sau la dreapta. Prin urmare, structura de alamă specială este de obicei echivalentă cu structura de aramă obișnuită, care mărește sau scade conținutul de zinc. De exemplu, structura după adăugarea siliciului 1% în aliajul Cu-Zn corespunde unei structuri din aliaj în care se adaugă 10% zinc la aliajul Cu-Zn. Prin urmare, "echivalentul zinc" al siliciului este 10. "Coeficientul de zinc echivalent" de siliciu este cel mai mare, iar limita de fază α / (α + β) din sistemul Cu-Zn este deplasată semnificativ pe partea de cupru, este, regiunea de fază a este puternic redusă. "Coeficientul echivalent zinc" al nichelului este o valoare negativă, adică regiunea fazei alfa este mărită.


(2) Proprietăți de alamă specială Faza α și fază a din alamă specială sunt soluții solide complexe multi-componente și efectul de întărire este mare, în timp ce fazele α și β din alamă obișnuită sunt soluții solide simple Cu-Zn și efectul de întărire al acestora. Deși echivalentul de zinc este echivalent, proprietățile soluției solide multiple nu sunt aceleași cu cele ale soluției binare simple simple. Prin urmare, o cantitate mică de consolidare multi-componentă este o modalitate de îmbunătățire a proprietăților aliajului.


(3) Microstructura și proprietățile de prelucrare a presiunii din mai multe alame deformate special utilizate în mod obișnuit


Alamă de plumb: Plumbul este practic insolubil în alamă și este distribuit pe granițele granulelor sub formă de particule libere. Lead alama are două tipuri de α și (α + β) în funcție de organizarea sa. Deoarece alamatul de plumb α are un efect dăunător mare de plumb și are o plasticitate ridicată la temperaturi înalte, acesta poate fi doar deformat la rece sau extrudat la cald. (α + β) alamă de plumb are plasticitate bună la temperaturi ridicate și poate fi falsificată.


Alamă din aur: Adăugarea de staniu la alamă poate îmbunătăți în mod semnificativ rezistența la căldură a aliajului, în special capacitatea de a rezista la coroziunea cu apă de mare. Prin urmare, alamă de cupru este cunoscută sub numele de "alamă marină".


Tinul poate fi dizolvat într-o soluție solidă pe bază de cupru pentru a asigura o întărire a soluției solide. Cu toate acestea, pe măsură ce crește conținutul de staniu, apare în aliaj o fază r friabilă (compus CuZnSn), ceea ce nu conduce la deformarea plastică a aliajului. Prin urmare, conținutul de staniu din alama de staniu este în general cuprins între 0,5% și 1,5%.


Alamatele de staniu utilizate în mod obișnuit sunt HSn70-1, HSn62-1, HSn60-1 și altele asemenea. Primul este un aliaj alfa cu plasticitate ridicată și poate fi prelucrat prin presiune la rece și la cald. Ultimele două clase de aliaj au o structură bi-fază (α + β), adesea o cantitate mică de fază r, plasticitatea la temperatura camerei nu este ridicată, poate fi deformată numai în stare fierbinte.


Alamă de mangan: Manganul are o solubilitate mai mare în alamă solidă. Adăugarea de 1% la 4% mangan la alamă poate îmbunătăți în mod semnificativ rezistența și rezistența la coroziune a aliajului fără a reduce plasticitatea acestuia.


Alamă de mangan are structura (α + β), utilizată în mod obișnuit HMn58-2, performanța de procesare a presiunii în stare rece și caldă este destul de bună.


Alamă de fier: în alamă de fier, fierul precipită ca o fază fină bogată în fier, care acționează ca un nucleu pentru a rafina boabele și a împiedica creșterea boabelor recristalizate, îmbunătățind astfel proprietățile mecanice și proprietățile procesului aliajului. Conținutul de fier din alamă de fier este de obicei mai mic de 1,5%, structura sa este (α + β), are o înaltă rezistență și duritate, plasticitatea este bună la temperaturi ridicate și poate fi deformată în stare rece. Gradul utilizat în mod obișnuit este Hfe59-1-1.


Nichel Alamă: Nichelul și cuprul formează o soluție solidă continuă, extinzând semnificativ regiunea fazei alfa. Adăugarea de nichel la alamă îmbunătățește semnificativ rezistența la coroziune a alamelor din atmosferă și din apa de mare. Nichelul crește, de asemenea, temperatura de recristalizare a alamelor, ceea ce promovează formarea de granule mai fine.


HNi65-5 alamă nichel are o structură α a unei singure faze, care are o bună plasticitate la temperatura camerei și poate fi, de asemenea, deformată în stare fierbinte, dar conținutul de plumb de impurități trebuie să fie strict controlat, altfel proprietatea de prelucrare termică a aliajului să fie grav deteriorate.


Compoziția chimică a alamelor


Auriu obișnuit

image