Conducătorul benzii transportoare

- Mar 21, 2019-

Ca companie de inginerie a cunoașterii, SKF a anunțat recent că noul său dispozitiv de monitorizare a sunetului SKF a fost pus în funcțiune. Acest dispozitiv de monitorizare portabil, ușor de utilizat, detectează mai devreme eșecul benzii curelei.

Acest lucru devine, de asemenea, o cauză obișnuită a deteriorării curelelor și a perioadelor de nefuncționare datorate curelei de rulare care susține lungimea curelei. Dispozitivul de monitorizare a sunetului SKF detectează în prealabil eșecul benzii curelei, evitând costurile scumpe de întreținere a centurii, pierderea produsului și riscul pentru lucrători.


Dispozitivul de monitorizare a sunetului SKF utilizează tehnologia avansată a plicurilor pentru a distinge diferența de sunet între dispozitivul intact și volanul defect, chiar și într-un mediu neobișnuit de zgomotos. Acest dispozitiv este mai avansat în timp decât funcționarea manuală a ascultării sau observării și este mai sigur și mai fiabil.


Dispozitivele de monitorizare a sunetului SKF sunt utilizate în mod obișnuit în aplicațiile industriei grele, cum ar fi agregatele, cimentul, minereurile metalice, industria prelucrătoare a cărbunelui etc. Este, de asemenea, adecvată pentru testarea transportoarelor din fabricile de oțel, fabricile de celuloză și hârtie și alte sisteme de manipulare a materialelor manipularea bagajelor la aeroport.