Imaginile centurii de transport

- Mar 28, 2019-

Cureaua de transmisie este una dintre invențiile importante ale poporului antic Han. Încă din primul secol î.Hr., China avea o curea. Există o înregistrare a transmisiei centurii în cărțile istorice din secolul al XV-lea î.Hr. Cea mai timpurie apariție a transmisiei centurii are o relație strânsă cu dezvoltarea industriei de mătase din China. Cureaua de transmisie produce o mișcare rotativă continuă care conduce forța de la o roată de antrenare la cealaltă.

u=3991471311,3441744518&fm=27&gp=0

Introducere

Cureaua de transmisie joacă un rol extrem de important în invenția finală a roții de filare. Unitatea de lanț care a apărut de atunci este o altă îmbunătățire care a avut loc pe baza sistemelor de acționare cu curea. Tehnologia transmisiei curelelor a fost introdusă în Europa împreună cu roata de rotire, care, la rândul său, a promovat numeroase invenții înrudite. Cureaua de transmisie trebuie să transforme roata de antrenare A pe roata de antrenare B, care este și predecesorul tehnologiei moderne de transmisie.


Conceptul de inginerie

În proiectarea tehnică, transmisia curelei este relativă la unitatea DC, în general poate fi împărțită în următoarele patru forme: unitatea ZV, unitatea CV, unitatea CR și unitatea CL.


Forma specifică a acestor patru transmisiuni este următoarea:Dintre acestea, transmisia CV și transmisia CV sunt relativ vorbind. Transmisia ZV este prezentată în figură. Transmisia CV înseamnă că motorul este oglindit din poziția de pe tragere la o parte a pompei. Motorul, centura și pompa formează o transmisie de tip "C".


Unitatea CR și unitatea CL sunt relativ vorbind. "R" înseamnă drept, adică "drept", iar "L" înseamnă stânga, adică "stânga". După cum se vede din direcția de admisie a pompei, motorul este în dreapta, adică unitatea CR, iar în stânga, unitatea CL.

u=1420886887,2130688045&fm=27&gp=0

u=2265768386,2769892000&fm=27&gp=0