Bandă transportoare în franceză

- Mar 21, 2019-

Fără pompa de beton a betonului, betonul poate fi transportat la o distanță de 12 metri de mixer. Nu cu mult timp în urmă, doi producători de beton din Thailanda au echipat banda transportoare a vehiculelor THEAM pe camioanele lor de amestecare a betonului, care au rezolvat cu succes problema camioanelor de transport beton care transportă beton la mică distanță fără ajutorul pompelor.

Unitatea cu bandă transportoare THEAM este potrivită pentru toate tipurile de beton cu o groapă de 2 până la o groapă de 22, precum și materiale de construcție cum ar fi ciment, mortar și gresie, care pot fi utilizate oricând și oriunde. Cu o singură persoană pe mixer, puteți finaliza instalarea transportoarelor, a betonului de transport, a betonului și a evacua șantierul în 20 de minute. Această soluție este ideală pentru șantierele de construcții mici și mijlocii și pentru spațiile înguste în care pompele de beton sau macaralele de beton nu pot fi utilizate și unde este necesar betonul. Transportorul costă numai o optime din pompa de beton și este ușor de întreținut și poate fi manipulat de șoferul mixerului.


u=3098582683,4255898240&fm=27&gp=0 Deși centurile de transport cu bandă de 12 metri nu reprezintă un substitut pentru camioanele de pompare a betonului în operațiunile de transmisie de beton greu sau pe distanțe lungi, această soluție este cea mai bună alegere pentru transmisia de beton pe distanțe scurte și mai mică de 40 m3. Practicitate și beneficii economice. Banda transportoare este în prezent cu sediul în Franța, însă unele instalații de producție vor fi mutate în Asia pentru a răspunde cererii de pe piață în creștere.

image