Bandă transportoare Indonezia

- Mar 20, 2019-

Componentele principale ale materialului benzii transportoare sunt structura din PVC / PU / PE, cauciuc și cordon, care nu numai că pot îmbunătăți calitatea benzii transportoare, ci și că asigură stabilitatea pe termen lung a benzii transportoare și, de asemenea, economii de costuri pentru majoritatea producătorilor, eliminând producția. O mulțime de probleme în prima linie. Funcția principală a benzii transportoare este transportul, uscarea și asistarea la lipirea cartonului, astfel încât procesul de producție a benzii transportoare este unul dintre cele mai importante procese pentru a determina calitatea produsului. Linia de producție și procesul de producție necesită trei caracteristici majore pentru banda transportoare:

0f9f49d7e5814b7ca32f4e7a9b09a8cf

Uscarea, permeabilitatea la gaz: Procesul de producție a cartonului lipit necesită ca banda transportoare să aibă capacitatea de a absorbi vaporii și de a evapora umiditatea. Fibra chimică sintetică are o higroscopicitate și o uscăciune scăzută, dar porozitatea zonei de acupunctura a fibrei sintetice a fost necesară. Este mai mare decât centura de bumbac care este în principal țesută din fibre de bumbac și, în acest sens, îmbunătățește absorbția și evaporarea acesteia. Proprietățile fizice ale materialelor din fibră de bumbac sunt mai avantajoase decât proprietățile de uscare higroscopice ale fibrelor chimice. Din compararea testului de valoare relativă a vaporilor / evaporării de absorbție, centura de bumbac este semnificativ mai mare decât banda transportoare cu ac. În ansamblu, este uscat și respiră.

01-belt-cover-grades-belt-cover-material-qualities-of-belts-rubber-conveyor-elevator-belting1

Suprafața este plată și fermă: banda transportoare trebuie să fie de înaltă calitate, densitate ridicată, stabilă și stabilă, și insensibilă la suprafață. Poate fi păstrată în timpul utilizării pe termen lung, deci nu este susceptibilă la adeziv rezidual și alte murdări și este rezistentă. Calitatea poate, de asemenea, să asigure că banda transportoare nu este deconectată, iar stratul nu va fi neuniform, astfel încât cartonul îmbinat să fie uniform, plat și mai perfect, evitând apariția blisterelor și a altor fenomene de calitate nedorite. Centurile de acupunctură și centurile de bumbac au propriile lor avantaje. Curelele cu ac sunt formate în principal din ace de sinteză prin perforare cu ac. Suprafața inițială este netedă și moale, ceea ce este benefic pentru afinitatea de contact dintre suprafață și carton. Totuși, slăbiciunea centurii de ac este și suprafața. Sensibil, ușor de deconectat, delaminat și susceptibil la contaminare și dificil de curățat și menținut, rezistența la uzură nu este suficient de puternică, geometria telescopică nu este suficient de stabilă. Banda transportoare este în principal țesută din fibre de bumbac și fibre sintetice și întărită cu o densitate ridicată, asigurând astfel o calitate fermă și o suprafață plană, ceea ce îmbunătățește semnificativ rezistența la uzură și stabilitatea termică pe termen lung.

1-160H2142G5L4


Transferul forței de transmisie a tensiunii: necesită transmisie cu densitate mai mare, rezistență la uzură și coeficient de frecare mai mare; coeficientul de frecare este mai mare, aceeași tensiune de transmisie necesită o presiune mai mică, ceea ce poate reduce consumul de energie și îmbunătățește cureaua transportoare și durata de viață a echipamentului. Banda transportoare Nobel are un coeficient de frecare la suprafață, care este cu aproape 20% mai mare decât cel al unei benzi transportoare convenționale. Îmbunătățirea coeficientului de frecare este, de asemenea, propice pentru cureaua de transport în sine nu se scurge, nu aluneca, iar performanța de producție este mai stabilă. Densitatea mare a fibrei de bumbac permite, de asemenea, ca suprafața să fie uniformă, uniformă și stabilă geometric atunci când linia este înlocuită frecvent și lățimea plăcii este ajustată.

QQ截图20170725105723

Pe baza rezultatelor analizei cuprinzătoare de mai sus, calitatea și performanțele superioare ale benzii transportoare mecanice Shanghai Shengyin o fac prima alegere a mai multor producători. Prin ani de feedback de informație și cercetare de producție și testare de către clienții noștri. Pornind de la alegerea materiilor prime exigente, prin tehnologii avansate de producție și prelucrare atentă de către fiecare lucrător, se produc benzi de bumbac rezistente la uzură și rezistente la uzură. Durata medie de viață a benzii transportoare mecanice Shanghai Haoyin este cu 25% -50% mai mare decât cea a benzii transportoare obișnuite, ceea ce face ca prețul relativ pe metru pătrat să fie mai ieftin, reduce pierderile cauzate de perioadele de nefuncționare și economisește costurile de instalare și, stabilitate. Calitatea producției și consumul de energie.

TB2wFBufp5N.eBjSZFvXXbvMFXa_!!692216609