Industria de banda transportoare

- Mar 21, 2019-

Odată cu dezvoltarea rapidă a societăţii şi a ştiinţei şi a tehnologiei, viteza de dezvoltare industrială este deosebit de impresionant. La operarea manuală în anii 1970 şi 1980 pentru productia curenta de automatizari industriale, se poate spune că acesta este un salt calitativ, şi acestea sunt toate inseparabilă de efort tăcut. Cercetător.

Astăzi, vorbim despre o parte indispensabilă a automatizari industriale de producţie, adică de transportoare. Mulţi oameni poate fi familiarizat cu cuvântul transportoare. Nu ştiu prea multe despre el. De fapt, existenţa transportoare în viaţa noastră este foarte frecvent, cum ar fi auto şi feroviar de mare viteză bagaje control, aeroport bagaj de manipulare, inclusiv prietenii noştri, care, ca sala de fitness, de multe ori merge la sala de sport a exercita, şi, de asemenea, a alerga transportoare pe bandă rulantă noastre . Inclusiv mulţi oameni în zilele noastre nu sunt dispus să ia timp şi energie pentru a merge la fata, de multe ori aleg să meargă la unele magazine de tăiţei să cumpere taitei gata pentru a merge acasă şi de a face ei înşişi. De fapt, atâta timp cât vă acorde atenţie la constatare, există, de asemenea, transportoare centură umbre pe maşinile în aceste magazine, astfel încât transportoare în viaţa noastră de zi cu zi, poate nu am observat aceasta, şi există deja în noastre produse alimentare, îmbrăcăminte, locuinţă şi transport.

Deci, care sunt avantajele transportoare, astfel încât noastre haine şi alimente nu pot fi separate de ea, de fapt, transportoare pot continua neintrerupt si eficienta, unghi mare de transport și transportoare este sigur să funcţioneze, uşor de utilizat şi uşor de repara, Low-cost, de transport de marfă şi poate în mod eficient scurta distanta de transport, reduce costul proiectului, salva forţei de muncă şi resurselor materiale şi face transportoare devenit draga a producţiei industriale. Apoi, ceea ce va transportoare arata ca în viitor?

image

Cu China pe energie, energie electrică, metalurgie, materiale de constructii, docuri şi alte industrii au realizat, de asemenea, oportunităţi pentru dezvoltarea, economia naţională a Chinei este în curs de dezvoltare într-un ritm rapid. Transportoare centură de produse sunt strâns legate de dezvoltarea acestor industrii, şi, de asemenea, un rol cheie în dezvoltarea economiei naţionale. În mediul de piaţă internaţională, China pe transportoare industriale centura industria se confruntă cu un mediu nou. La întrebarea cum să fie bun şi durabil şi sustenabil de dezvoltare a atras atenţia mai mulţi din industrie. Industria de banda transportoare se dezvolta rapid. Transportoare este al doilea mare produs industrial cauciuc după anvelope. Acesta este utilizat în principal în cărbune, Doc, metalurgie, maşini, alimentare, utilaje, electronica, medicina, imprimare, zilnic chimice, marmură şi alte industrii şi industria de depozitare. Transport materiale, calitatea produselor, specificaţiile şi gama de cerere, la un anumit nivel, marca nivelul de dezvoltare al economiei naţionale şi tehnologie. În timpul perioadei planului a şaptea de cinci ani, China a enumerat transportoare rezistenta si ignifugă ca puncte-cheie de transformare tehnologică.

După mai mult de 20 de ani de munca, produse high-tech au devenit produsele lider. Printre ei, transportoare cablul de otel pentru distanţă materiale de transport şi rezistenţă la impact, rezistenta la rupere şi rezistenţa la uzură, ignifug transportoare centura pentru asigurarea transportului în condiţii de siguranţă în cărbune a mea, şi tipul nepoluante pentru transport produse alimentare, produse electronice, etc. Transportoare de lumină şi alte locuri au dominat piata. După ani de muncă grea, compania noastra a inovat o rezistenta bandă transportoare, cum ar fi o fusta deflectoare transportoare, o bandă transportoare nailon, un EP transportoare, un MT668 standard ignifugă cablu de tractiune transportoare utilizate în minele de cărbune, şi un standard de MT669 cabluri de tracţiune. Produsele sale auto-dezvoltate şi inovatoare transportoare centură au ajuns la nivel avansat de produse similare în ţările dezvoltate din punct de vedere specificaţiile produsului, nivelul tehnic, varietate de produs şi de viaţă.

Desigur, datorită piața internă non-standard, există, de asemenea, mulţi factori favorabil pentru corecţii de concurenţă în industria. În primul rând, blind dezvoltare, întreprinderi mici şi dispersate; al doilea, non-standard de producţie, preţ reducere a vânzărilor; al treilea rând, săraci notorietatea, doar preturi mici, indiferent de calitate; al patrulea, slab de macro-control, piaţa nu dispune de necesare rectificării şi de orientare. Este recomandabil că industria de curea transportoare de economisire a energiei, în condiţii de siguranţă şi ecologice ar trebui să adere la dezvoltarea durabilă. Este necesar să aderă la conceptul de dezvoltare ştiinţifică, dezvolta o economie circulara, accelera tehnologice de transformare a industriei conservarea energiei şi reducerea consumului şi elimina industria pur exercitarea rapidă creşterea economică în timp ce ignoră comportamentul bad a consumului de energie. Stick la calea care poate continua să se dezvolte.