Suportul benzii transportorului

- Mar 20, 2019-

Integrare perfectă cu detectoare de canal metalice

METTLER TOLEDO fabrică o gamă largă de sisteme de transportoare cu detector de metale standard și personalizate, care se integrează perfect cu detectorii industriali de metal pentru ferestre pentru contaminarea în procesarea produselor alimentare și detectarea obiectelor nealimentare. Toate capetele de detectare a metalelor canal METTLER TOLEDO pot fi integrate cu sisteme de transportoare standard sau personalizate pentru inspecție completă automată a produselor.

image

Soluții flexibile pentru a satisface nevoile producătorilor

Sistemul de detecție a metalelor cu bandă transportoare flexibilă poate fi proiectat și fabricat pentru a răspunde anumitor procese și cerințe de producție, de la aplicații alimentare ușoare până la grele și aplicații nealimentare și poate fi utilizat în aproape orice mediu de lucru. Oferim o gamă largă de produse de eliminare a produselor pentru procesarea produselor alimentare și pentru aplicații nealimentare, de la detectarea simplă la sistemele în care obiectele străine sunt oprite, la sistemele de inspecție și respingere automată complet automatizate.

image

Sistem de detectare a timpului fără metal

Oferim o gamă largă de sisteme de transportoare cu detector de metale care permit producătorilor de alimente și nealimentare să configureze un set de caracteristici care să se potrivească propriului lor proces, asigurând că sistemele de detectare a metalelor nu sunt niciodată depășite. Construcția robustă este standardă pe toate sistemele transportoare, asigurând o performanță online sigură și consistentă, indiferent de mediul de lucru.

image