Unelte de instalare a benzii transportoare

- Mar 19, 2019-

Atunci când instalam plăci din oțel inoxidabil, ele sunt în general instalate conform pașilor prescrise. Pentru a permite tuturor să înțeleagă mai bine stadiul de instalare, următoarea este o listă scurtă pentru care oricine poate face referire.


1. Instalarea ramei rack-ului pentru echipamentul de transport pornește de la suportul pentru cap, apoi instalează rafturile intermediare în ordine și instalează în final pătura. Înainte de a instala rackul, trageți mai întâi linia centrală pe toată lungimea transportorului. Deoarece păstrarea liniei centrale a transportorului pe linia dreaptă este o condiție importantă pentru funcționarea normală a benzii transportoare, este necesară instalarea fiecărei secțiuni a rafturii. Aliniați linia centrală și, de asemenea, setați nivelarea raftului. Toleranța cadrului față de linia centrală este de ± 0,1 mm pe metru. Cu toate acestea, eroarea din centrul rack-ului nu trebuie să depășească 35 mm pe întreaga lungime a transportorului. Odată ce toate blocurile au fost instalate și aliniate, blocurile pot fi conectate.


CAM_1003-800x600

2. La instalarea unității de antrenare, atunci când se instalează unitatea de antrenare, ou_cansh, trebuie avut grijă ca arborele de antrenare al dispozitivului transportor să fie perpendicular pe linia centrală a transportorului, astfel încât centrul lățimii rolei de antrenare să coincidă cu linia centrală a transportorului. Axa reductorului este paralelă cu axa de acționare. . În același timp, toate arborii și rolele trebuie să fie nivelate. Eroarea orizontală a arborelui este permisă în intervalul de 0,5 până la 1,5 mm în funcție de lățimea transportorului. În același timp cu instalarea dispozitivului de acționare, poate fi instalat un dispozitiv de tensionare, cum ar fi o roată de coadă, iar axa tamburului dispozitivului de tensionare trebuie să fie perpendiculară pe linia centrală a dispozitivului de transport.

timg (15)


3. După instalarea rolei, suportul și dispozitivul de transmisie și dispozitivul de tensionare pot fi instalate, se poate instala cadrul rolelor rolelor inferioare și inferioare, astfel încât banda transportoare să aibă un arc cu schimbare lentă și distanța dintre ramă rulment a segmentului de încovoiere este normal. Distanta dintre cadrele rolei este de 1/2 la 1/3. După instalarea cilindrului, acesta trebuie să fie flexibil și ușor.4. Alinierea finală a echipamentului transportor este de a asigura că banda transportoare rulează întotdeauna pe linia centrală a rolelor și rolelor. La instalarea rolelor, rafturilor și rolelor,

uls2p55C3DMaFzS