Bandă transportoare japoneză Fast Food chain

- Mar 18, 2019-

Intenția inițială de a inventa sushi a fost reducerea volumului de muncă al angajaților și reducerea finanțării.

Puneți sushiul pe o farfurie mică și lăsați-l să meargă în jurul magazinului cu banda transportoare timp de o săptămână. Aceasta este practica de a transforma restaurantul sushi. Așezați lângă cureaua de transport rotativă, plăcile mici pot fi scoase atunci când sushi-ul favorit trece. Restaurantul sushi tradițional este situat vizavi de bucătarul de sushi, unul câte unul, unul câte unul. Caracteristicile restaurantului sushi rotativ sunt self-service, iar cealaltă este că sistemul de checkout este simplu și ușor de înțeles, iar prețul este aproape de oameni. Oricine poate intra și mânca.

image

Sushi japonez sa născut în 1958. Pentru a reduce volumul de muncă și a reduce cheltuielile angajaților, Shiraishi Yoshiaki, care conduce un restaurant sushi din Osaka (fără locuri și un restaurant sushi care se află pe hrana), a început să folosească transportorul pentru a aduce sushi. El a fondat "Swing Yuan Lu Sushi" este cel mai vechi restaurant sushi rotativ.

Restaurantul sushi din Paris Planet Sushi

În perioada Edo (1603-1868), sushi era un fast-food și a fost cumpărat la tarabe. Dupa cel de-al doilea razboi mondial, tarabele de pe marginea drumului nu se mai calificasera pentru vanzarea de mancare proaspata, deci sushi devine din ce in ce mai mare si devine o existenta de neimaginat a persoanei obisnuite. Cu toate acestea, apariția sushiului a făcut ca sushi să se întoarcă în sectorul privat și să devină un aliment pe care oamenii obișnuiți îl pot permite. Astăzi, restaurantele roșii sushi "Shenging Sushi", "Wasabi", "Planet Sushi", Sushi Dantai nu sunt doar populare în Australia, Statele Unite, Franța, Mexic, dar strălucesc și în lume.