Dispozitiv de îmbinare cu bandă transportoare

- Mar 12, 2019-

Prezenta invenție se referă la o cataramă de centură pentru îmbinarea a două secțiuni ale benzilor transportoare. Mai precis, prezenta invenție se referă la o cataramă cu bandă care are, în general, o secțiune transversală în formă de U, care este fixată pe ambele părți ale capetelor benzii cu două segmente și apoi îmbinată cu un bolț care acționează asupra cataramei curelei Balama dințată parte.

Prin intermediul unui nit sau a unei capse de sârmă în formă de U, catarama centurii poate fi fixată și fixată la locul construcției și ambele capete ale nitului sau capsei sunt presate prin orificiul mic al primei porțiuni arcuite a cataramei, și apoi după trecerea prin banda transportoare, capsele apoi trec prin deschiderile din cealaltă porțiune arcuită a cataramei centurii. Capsatorul poate fi utilizat pentru a conduce capsula în centură, iar dispozitivul de perforare continuă să acționeze pe capul fiecărei capse, în timpul căruia catarama este susținută de elementul de susținere, elementul de susținere funcționează efectiv ca un fier. Rolul burghiul. Elementul de susținere are o adâncitură pentru primirea vârfului capsei astfel încât capsula poate fi îndoită și capsula este presată pe porțiunea corespunzătoare a curbei cataramei.

Pentru a vă asigura că catarama centurii poate fi fixată în siguranță la locul de construcție, trebuie folosit un dispozitiv de perforare sau o mașină de ștanțat. Acest dispozitiv de perforare poate genera presiuni ridicate și poate forma perle între vârful fileului și catarama centurii. Conexiune în formă. Acest lucru necesită utilizarea unor echipamente mai complexe și mai costisitoare.

微信图片_20190311144945

În consecință, un obiect al prezentei invenții este să furnizeze o cataramă de centură pentru atașarea unei benzi care este proiectată să permită fixarea cataramei centurii în câmp fără a fi nevoie de un dispozitiv de prindere care trebuie utilizat în stadiul tehnicii.

În scopul atingerii obiectului de mai sus al prezentei invenții, prezenta invenție asigură o cataramă pentru conectarea unei benzi transportoare, care este conectată prin două rânduri de catarame de centură dispuse opus, centura de cuplare cuprinzând o porțiune de articulație dințată care poate fi conectată pinii de legătură sunt conectați, fiecare cataramă a centurii este în mod substanțial în formă de U, astfel încât catarama centurii poate fi articulată pe ambele părți ale marginii benzii transportoare și poate fi presată cu un fir în formă de U din sârmă în formă de U, vârful fileului Capul poate fi presat prin orificiul fiecărei porțiuni a porțiunii cataramei curelei și prin intermediul benzii dintre cele două porțiuni arcuite, în conformitate cu prezenta invenție, vârful capsei fixe poate fi recepționat în partea din spate a o porțiune arcuită a fiecărei catarame a centurii Fiecare dintre găurile mici dispuse opus vârfului capului este conectată la cealaltă mică orificiu printr-o canelură sau ceva asemănător în afara porțiunii arcuite și vârful corespunzător poate trece prin t gaura mică pentru ao apăsa Întoarceți-vă la cataramă și apăsați-o în centură din nou sau între centură și arcul cataramei curelei. În timpul perforării și prinderea capsei de pe câmp, îndoiți capul capsatorului și îndreptați-l spre fierul suport al cataramei centurii. Perforarea perechilor de capse Atunci când este presurizat, unele acțiuni pot fi automatizate. O cataramă pentru centuri este susținută de mașina de găurit cu fier.

Deoarece capătul ascuțit al capsei este purtat înapoi în cataramă, vârful este blocat, în loc să rămână în starea îndoit în afara porțiunii arcuite a cataramei. Prin urmare, catarama centurii conform prezentei invenții poate fi fixată în mod fiabil în poziție, fără a îndoi vârful fileului cu o presiune mare. Cureaua de strângere poate utiliza un dispozitiv de perforare foarte simplu, care este, de asemenea, parte a invenției.

Dispozitivul cuprinde un cap perforant care poate fi acționat manual cu ajutorul unui ciocan sau al unui instrument similar, precum și unei bare de fier sau a unui instrument similar, care poate fi utilizat în mod eficient ca o foraj de fier. Un astfel de instrument care acționează ca un burghiu de fier atunci când fixează catarama centurii Catarama centurii poate fi fixată. Bara de fier conform prezentei invenții are o bosă distanțată, care este, de asemenea, un dispozitiv pentru poziționarea cataramei centurii care trebuie fixată și are un locaș pentru adaptarea dispozitivului de poziționare manuală și un cap perforat pentru capătul filetat în poziția dispozitiv, o bară de fier poate fi folosită în mod eficient ca o mașină de găurit cu fier. Pentru a găzdui capsele capselor, barele au o formă de arc în care capsele pot fi îndoite să treacă prin orificii și să introducă capsele în porțiunile arcuite corespunzătoare ale cataramei.

微信图片_20190311144958

În conformitate cu o altă caracteristică a cataramei curelei de legătură conform prezentei invenții, orificiile de acces și orificiile de ieșire pentru ghidarea porțiunii curbe a capsei pe porțiunea de arc a cataramei curelei sunt aranjate oblic pentru a se evita dispunerea pe aceeași axă a benzii transportoare . Acest lucru asigură că rezistența pe axă nu este slăbită și că axa mai slabă a forței poate repede rapid deteriorarea întregii benzi transportoare.

O altă caracteristică a cataramei centurii conform prezentei invenții este aceea că o canelură sau ceva asemănător pentru primirea capului capselor pe suprafața exterioară a porțiunii arcuite se extinde într-un unghi drept, adică într-o direcție perpendiculară pe linia de poziție a racordului axul arborelui, pentru a fi purtat. Capetele ascuțite ale capselor sau ale altor asemenea sunt dispuse pe aceeași axă a benzii transportoare. Când cureaua se deplasează peste cilindrul de ghidare și cilindrul de antrenare sau ceva asemănător, vârful fileului nu este supus forței de separare.

360截图20160721163737774