Dispozitiv de îmbinare a benzii de transport

- Mar 12, 2019-

În mod tradițional, banda transportoare este conectată cu o cataramă a centurii, dar catarama centurii cauzează un anumit grad de deteriorare a centurii în sine, iar centura este predispusă la cădere în timpul funcționării rapide a benzii.


În prezent, mai multe articulații sunt utilizate pentru metoda convenabilă și rapidă de îmbinare la rece a vulcanizării. Atunci când operațiunea este efectuată, echipamentul de vulcanizare pe scară largă nu este necesar, iar tratamentul de lipire poate fi efectuat pe șantier.


În operarea pe câmp, piesele de îmbinare a benzii transportoare trebuie să fie stratificate în trepte și apoi polizorul unghiular cu viteză mare de mare viteză este egal cu discul din oțel tungsten pentru a șlefui fiecare strat de strat de strat cu strat;

image

După lustruire, piesa stratificată trebuie să fie perie pentru a îndepărta uleiul de impurități de suprafață;


După ce se amestecă și se agită, se aplică stratul porțional stratificat prin strat și apoi se usucă din nou după uscare.


Aplicați banda de reparare a benzii RIT acoperită cu adeziv la îmbinare pentru ao etanșa și utilizați o rolă de presiune pentru ao apăsa ferm.