Banda rulanta Belt metoda comun

- Mar 12, 2019-

Transportoare cu banda rulanta au fost îmbunătăţite în mod continuu datorită progresului continuu în industria metalurgica tehnologie, tehnologia de fabricare utilaje, motoare şi tehnologie chimică. Transportoare cu banda transportoare se dezvolta lent la terminarea transferului de materiale în podeaua fabricii. Interiorul întreprinderii este materialul de manipulare între oraş şi oraş. In zilele noastre, transportoare banda rulanta a devenit deja o parte indispensabilă a materialului de manipulare sistem de automatizare şi mecanizare.

0d7489a589112eab65db9e46d9622a72_38ae617f-def9-4a54-acd1-9bd09b39dd5c-middle.jpg图片9.png


Primul, direcţia de dezvoltare


Transportoare va continua să crească în viitor. La scară largă menţionate aici include mai multe aspecte, cum ar fi înclinaţia mari de transport, capacitate mare de transport şi lungime mare singură maşină. In zilele noastre, multe ţări studiaza cum sa faci transportoare transporta materiale de mare capacitate, pe distanţe lungi. În acelaşi timp, este necesară extinderea utilizării de transportoare, astfel încât transportoare poate lucra în unele locuri cu temperatură joasă sau înaltă temperatură și materiale radioactive, corozive şi inflamabile, astfel încât este uşor de a produce unele explozive , usor aglomerat si obiecte foarte fierbinte. . Comune transmisii sunt disponibile cu DTII benzi transportoare şi de TD75 transportoare.


Al doilea, metoda de transportor comun


Metoda de centura comune în general include un joint vulcanizat la cald, o îmbinare mecanică, şi un cap rece comune, şi altele.


1. mecanice în comun se referă la utilizarea de catarame centura pentru rosturi. Această metodă comună este foarte comod şi convenabil de a folosi, şi, de asemenea, este foarte economic şi ecologic, dar un lucru este că este foarte uşor să fie deteriorate şi eficienţa comun este foarte scăzută. Prin urmare, acest lucru va provoca, de asemenea, va avea un anumit impact pe durata de viață a produselor transportate pe banda transportoare. În general, aceste produse cu urmatoarele opt trepte centuri va adopta această comună mecanice.


2, rece lipirea capul este de a folosi un adeziv de rece pentru a da produsului articulatii. Această metodă este cu siguranţă mult mai eficient decât articulaţiilor mecanice, şi este, de asemenea, mai economice, şi efectul este foarte satisfăcătoare, dar dacă condițiile reale, condiţiile procesului de acest lucru în comun metodă sunt relativ ridicat, şi este dificil să fie stăpâni , şi în acelaşi timp, calitate a adezivului va avea un mare impact asupra comun, astfel încât stabilitatea lui nu este foarte bun.

微信图片_20190311144941

3, articulaţiilor vulcanizat fierbinte această metodă comun este cel mai ideal şi mai bună metodă de comune, el poate îmbunătăţi eficienţa comune, dar şi să comun mai stabil, şi durata de viaţă a comun este, de asemenea, extins, maestru este uşor, dar un lucru este că procesul este v steliana supărătoare şi articulaţia ia o lungă perioadă de timp, iar costul este mai mare decât comun mecanice şi cap rece bond.

1dfa86bbdee036c8ffe5240c849ee93c_u=2390037158,736764296&fm=85&s=B8C3E3487BAAB76A4A50441F0300C0C2

Prin urmare, atunci când vă alegeţi metoda de comune, trebuie să ia o decizie şi să ia o decizie. Nu cred că doar despre salvarea lucruri atât de foarte neglijent. În caz contrar, daune de final este încă propriile lor interese. Atunci când alegeţi metoda de amenajare care ti se potriveste, asiguraţi-vă că da seama ce este pentru dumneavoastră transportoare. Ce fel de materiale sunt folosite pentru transport. În funcţie de lungimea de transport materiale, greutatea produsului, şi mediul extern utilizate, etc., astfel încât să puteţi alege cel mai potrivit metodei comune, desigur, problema de cost ar trebui, de asemenea, luată în considerare. Altfel, nu există nici o modalitate de a face producţia dacă există suficiente fonduri.