Materialul curelelor transportoare

- Dec 27, 2018-

1) Banda transportoare din cauciuc cauciuc are caracteristicile rezistenței la căldură, rezistenței la temperatură ridicată, rezistenței la ardere, rezistenței la acid și alcaline, rezistenței la frig, rezistenței la abraziune, rezistenței la ulei, a întârzierii la flacără, rezistenței la rupere și rezistenței la perforare. Este potrivit pentru temperatura mediului de lucru și temperatură scăzută -15 ° C. Temperatura materialului nu depășește 50 ° C între 40 ° C și temperatura ridicată. Conform diferitelor standarde de calitate, acesta poate fi împărțit în benzi transportoare obișnuite, benzi transportoare cu trei căi, benzi transportoare ignifuge și alte benzi transportoare din cauciuc, care sunt utilizate în principal în minerit, metalurgie, oțel, cărbune, hidroenergie, chimice, cereale și alte întreprinderi. Transportul materialelor solide.

image

2) Silica gel este un fel de material de adsorbție cu activitate ridicată. Este o substanță amorfă. Este insolubil în apă și în orice solvent. Este netoxic și fără gust. Este stabil din punct de vedere chimic și nu reacționează cu nici o substanță, cu excepția acidului alcalin puternic și a acidului fluorhidric. Cureaua de transport siliconică este fabricată din stofă din fibră de sticlă cu rezistență la temperaturi ridicate, rezistență la coroziune, retard de incendiu și rezistență ridicată. Este calandrat sau impregnat cu cauciuc siliconic. Poate fi utilizat pentru transportul între temperaturi joase -70 ° C și temperaturi ridicate de 280 ° C. Este o performanță ridicată. Produsul nou compozit multifuncțional are caracteristici de performanță ridicată de adsorbție, stabilitate termică bună, proprietăți chimice stabile și rezistență mecanică ridicată. Banda transportoare de silicon are caracteristici de instalare ușoară, funcționare fără întreținere, stabilitate, nu este ușor de deviație, durată lungă de funcționare, rezistență la tăiere și rezistență la temperaturi ridicate. A fost utilizat pe scară largă în industria aerospațială, chimică, petrolieră, echipamente de generare a energiei pe scară largă, mașini, metalurgie și electrice. Izolație, construcții și alte industrii.

image

3) Material PVC


Numele PVC-ului PVC, stratul de material textil din PVC este în general 1 ~ 3 straturi, grosimea totală fiind între 1mm ~ 11,5mm (straturile diferite ale stratului de țesătură corespund grosimii curelei), grosimea stratului de acoperire corespunzător este 0,5 între mm și 6,5mm grosimile pot fi personalizate în funcție de nevoile clienților. De exemplu, produsele din benzi transportoare PVC pot fi împărțite în: o cârpă, un cauciuc, două cârpe, un cauciuc, două cârpe, două cauciucuri, două. Pânză de trei clei, trei clei de trei pânză, trei clei patru cârpă, patru cârpă patru clei, patru cârpă cinci clei, cinci cârpă cinci clei și așa mai departe. Domeniul de temperatură al benzii transportoare din PVC variază de la -10 ° C la +80 ° C. Deoarece benzile transportoare din PVC au o elasticitate bună și nu sunt ușor de deformat, au caracteristici de rezistență la uzură, rezistență la stagnare, zgomot redus, economie, protecția mediului și antistatice. Prin urmare, este utilizat pe scară largă în industria alimentară, tutun, logistică, ambalare și alte industrii. Este, de asemenea, potrivit pentru transportul subteran al minei de cărbune și poate fi utilizat și pentru transportul materialelor în industria metalurgică și chimică.

image

4) Material PU PU nume 曰 poliuretan, banda transportoare PU folosește materiale poliuretan poliuretan (PU) ca materie primă pentru producerea benzii transportoare, formula produsului este științifică și rezonabilă, în conformitate cu standardele de igienă alimentară, poate fi direct contactul cu alimentele, culoarea moderată, fără miros, cu rezistență la ulei, coroziune, răcire, tăiere, abraziune și îmbătrânire fizică. Este un produs de transport durabil utilizat pe scară largă în industria alimentară sau în sectorul alimentar pentru a transporta alimente în vrac, conserve, ambalate, biscuiți, produse de cofetărie, prelucrare a fructelor și legumelor, prelucrarea cărnii de pasăre și a cărnii și alte industrii conexe. image

5) Material TPU TPU nume cauciuc termoplastic poliuretan elastomer, TPU stratul material textil curea este, în general, împărțit într-o cârpă un cauciuc, o cârpă două cauciuc, două cârpă un cauciuc, două cârpă două cauciuc, trei cârpă trei cauciuc, etc, Între 0,7 mm ~ 5,7 mm (producătorii diferiți au grosime diferită), suprafața generală este mată, potrivită în mod obișnuit pentru transportul produselor alimentare ușoare, folosită și în industria de imprimare și vopsire a textilelor, cu rezistență la uzură, rezistență la ulei și rezistență la tăiere. Anti-stick, poluare antibacteriană și alte caracteristici.