Detector de metale cu bandă transportoare

- Mar 30, 2019-

image

Detector de metal pentru siguranța alimentară, detector de micro-metale de transport, detector de ac

image

Introducerea Produsului

Bazându-ne pe cercetarea și dezvoltarea detectoarelor de metale de mulți ani, am introdus o nouă generație de detectori de metal cu interfață sensibilă de mare sensibilitate, de înaltă fiabilitate, pe bază de microcomputere. Produsele sunt proiectate cu circuite cu circuite duale. Acesta este un instrument de detectare a metalelor care detectează fier și metale neferoase, sensibilitatea poate fi reglată separat, funcția de memorie poate preseta șase tipuri de substanțe de detectare, produsele care conțin apă și produsele congelate au o bună excludere, ruperea prin blocajul tehnic al majorității echipamentelor sensibile doar la substanțele magnetice Detectorul adoptă alarma și sunetul și, în același timp, eliminarea automată, oprirea, funcția de derulare, un meniu prietenos, operarea ecranului tactil este convenabilă, întreaga mașină este din material din oțel inoxidabil, anti-coroziune, fără rugină, ușor de curățat. Prin urmare, este utilizat pe scară largă pentru detectarea metalelor în obiecte care necesită alimente mari, medicamente, jucării și altele asemenea. Caracteristicile și funcționarea acestuia sunt următoarele:

Caracteristici

1. Combinația de circuite analogice noi și circuite digitale îmbunătățește considerabil fiabilitatea și inteligența produselor.

2. Adoptă o nouă intrare pe ecran tactil și un circuit integrat la scară largă. CPU completează colecția de semnale analogice și o convertește în cantitate digitală pentru procesare și ieșire și colectează automat cel mai bun punct al conținutului de metal detectat, care îmbunătățește foarte mult sensibilitatea și fiabilitatea detecției. Sex.

3, folosind un design interfață umanizat, întregul proces de operare este simplu și intuitiv, interfața om-mașină este clară dintr-o privire, toate funcțiile pot fi operate direct pe ecran pentru a finaliza funcțiile efectuate.


4, puteți seta o varietate de funcții și moduri necesare, setați funcția de auto-testare.

5. Sensibilitate: Poziția angrenajului poate fi reglată pentru a crește sau descrește (1-9 roți pot fi ajustate).

6. Când se detectează o cantitate mică de metal, sunetul, lumina și contorul vor alarma în același timp, iar produsul necalificat va reveni automat la starea de stop.

7. Acest produs adoptă un sistem de control al compoziției calculatorului. Conform cerințelor speciale ale utilizatorilor, acesta poate completa statisticile privind numărul de obiecte detectate, produsele calificate, clasificarea și statisticile produselor neconforme, imprimarea de stocare a datelor, identificarea produselor de concentrare uscate și umede și funcționarea simultană a mai multor dispozitive. Separarea interferențelor etc.

Parametri tehnici

1. Metoda de detectare: detectarea undei electromagnetice

2, ecran digital cu ecran LCD albastru de 5 inch

3, lățimea de detecție: 40-120CM

4, înălțimea de detecție: 10-50cm

5, ajustarea sensibilității: 0-9 nivel

6, sensibilitate de detecție: 0.8mm-3.0mm bilă de fier, 1.5-5.0mm din oțel inoxidabil

7. Modul alarmă: alarma sonoră, motorul se oprește automat

8, viteza transportorului: 40 m / min

9, putere: 100-265VAC, 50-60Hz

10, dimensiunea aspectului: 150cm (lungime) * 80cm (lățime) * 85cm (înălțime) (poate fi personalizat în funcție de cerere)

Domeniul de aplicare

Poate fi folosit pentru mărfuri uscate, mărfuri semi-uscate, inclusiv suveniruri, ceai, alimente gătite, cafea, textile, jucării, îmbrăcăminte, pantofi și pălării și alte produse industriale de testare. Se utilizează, de asemenea, pentru detectarea alimentelor paralele, cum ar fi produsele acvatice, păsările de curte, carnea, congelate și reci.

Service post-vânzare

Se concentreaza pe produse de inspectie a securitatii, specializata in productia de usi de securitate, detectori metalici de mana, detectori de metale subterane, detectori de metal alimentar, oglinzi de inspectie a vehiculelor, usi de securitate, etc Produse au trecut certificarea sistemului de calitate ISO9001 si CE, FCC, SONCAP , RoHS și multe alte certificări internaționale de calitate, astfel încât toate produsele achiziționate în fabrica noastră au dreptul la 1 an garanție de service și de întreținere pe întreaga durată de viață.