Banda de transport Selecție și utilizare

- Aug 10, 2017-

Banda transportoarelor este împărțită în două categorii, diferite tipuri de benzi transportoare cu roluri diferite, trebuie să aleagă banda transportoare corectă. În timp ce utilizarea corectă a benzii transportoare pentru prelungirea duratei sale de viață, următoarele descriu alegerea benzii transportoare și utilizarea benzii transportoare.

În primul rând, alegerea benzii transportoare

Suportul transportorului este împărțit în două tipuri de banda transportoare obișnuită și banda transportoare specială.

1. Banda transportoare de tip general: Această bandă transportoare cu țesături din fibre cu miez, cu cauciuc general pentru materialul de acoperire, suprafața netedă și netedă.

2. Bandă transportoare specială: frânghia principală cu frânghie, centură înaltă, tropicală, cu zonă rece, cu o curea refractară, plasă de sârmă și benzi și așa mai departe.

① cablu de oțel cu un număr de flexibilitate și rezistență ridicată a cablului de sârmă special în loc de fibră de țesături cu o bandă transportoare de bază.

② Curea cu unghi mare: include curea scurta, curea inaltatoare, placa orizontala cu o curea cu nervuri cu mai multe tipuri.

③ rezistente la căldură: cu cauciuc special pentru banda transportoare de material de acoperire, transportând temperatura materialului până la 800 ℃.

④ centura rece: de asemenea, folosit cauciuc special pentru materialul de curea banda transportoare, poate fi utilizat în mediul -55 ℃.

⑤ curea refractara: cu clorura de polivinil sau cauciuc special pentru banda transportoare de material de acoperire, în principal pentru mine de cărbune. Este cu rola sau alte părți ale frecarii puternice nu este ușor de a produce o flacără provocată de explozie.

⑥ plasă de sârmă: țesute de sârmă, nu există nici o acoperire, pentru a transporta -55 ~ 1200 ℃ materiale sau în livrarea de materiale pentru a finaliza operațiunea de deshidratare.

În al doilea rând, utilizarea benzii transportoare

Cu popularitatea benzilor transportoare în producția industrială, multe varietăți, performanțe ridicate, durabile, multifuncționale, cu durată de viață îndelungată sunt producătorii care se preocupă de mai multe aspecte. În producția industrială, utilizarea corectă a benzii transportoare este deosebit de importantă, banda transportoare utilizată trebuie să acorde atenție următoarelor aspecte:

1. Pentru a evita acoperirea materialului de cilindru, rezultatul rotirii nu este de lucru pentru a împiedica scurgerea materialului din cilindru și banda între atenția părții transportoare a lubrifierii, dar nu și banda transportoare de ulei;

2. pentru a preveni pornirea sarcinii benzii transportoare;

3. Deviația benzii transportoare ar trebui să ia măsuri în timp util pentru a corecta;

4. a constatat că banda transportoare prejudiciu local, aplicarea de reparații bumbac artificial în timp util, astfel încât să nu se extindă;

5. Evitați banda transportoare din blocul de materiale pentru rack, stâlp sau bloc, pentru a preveni ruperea ruperii.