Banda rulanta Belt cuplul calcul

- Dec 21, 2018-

Cuplul este un fel de cuplu care cauzeaza un obiect pentru a roti. Cuplul a motorului este cuplul care motorul ieşirile la capătul arborelui cotit. Este invers proporţională cu viteza motorului sub conditia fixe de putere. Mai repede cuvîntare, mai mici de cuplu, şi vice-versa, acesta reflectă sarcina utilă a masinii între anumite limite.


Cuplul externe este numit un cuplu sau un moment de forţă externă şi cea internă este numit interne cuplu sau un cuplu.

image

Informaţii de bază

Numele chinezesc: cuplu


Nume: cuplul străine


Vigoare şi: motor de cuplu


 

Liră conducător: arbore cotit ieşire


Greutate: gama capacității de încărcare


momentul de vigoare produs: extern

Formula de calcul

În general, forţa motrice a unei masini poate fi calculat cu ajutorul următoarei formule:


Formula


Conducere vigoare = cuplu × transmisie raportul de transmisie x raportul de transmisie finală × mecanice efficiency÷tire raza (unitate: metru)


Rezumat: 1kgm = 9.8Nm1lb-ft = 0.13826kgm1lb-ft = 1.355Nm


În cazul anumitor deplasament, diametrul cilindrului este mic, şi cilindru cu un accident vascular cerebral lung este mai atent la cuplul, și viteza de rotație nu este prea mare, şi este potrivit pentru un vehicul care necesită o mare încărcătură. Cilindri cu diametrul alezajului mare şi accident vascular cerebral scurte sunt mult mai concentrat pe putere de ieşire, şi viteza de rotaţie este, de obicei, mai mare, care este potrivit pentru vehicule rulează rapid. Pur şi simplu pune: puterea este proporţională cu viteza de × cuplului.


Calcul


De ce se calculează puterea motorului cuplul?


Puterea P = W de lucru W ÷ timpul t work = forta F x distanta s, Deci P = F x s / t = F x viteza v


Aici v este viteza liniară, şi în motor, viteza lineară a arborelui cotit = viteza unghiulară a arborelui cotit ω × arborelui cotit raza r, înlocuit în formula de mai sus: puterea P = forta F x raza r × viteza unghiulară ω; şi forţa F x raza r = cuplu


S-a concluzionat că puterea P = cuplu x viteza unghiulară ω, astfel încât puterea motorului poate fi calculat din cuplul și viteza de rotație.


Unitatea de viteza unghiulară este radiani/secundă. În sistemul de arc, o π reprezintă 180 de grade.