Banda transportoare Townsville

- Dec 25, 2018-

Avantaj industrial

Industria minieră și de prelucrare a minereurilor: Regiunea mare din Townsville are cele mai bogate depozite de cărbune, gaze naturale și metale de bază din lume

Provincia de nord-vest este cea de-a doua cea mai mare zonă de colectare a minereurilor din lume, cu 28% din depozitul de zinc din lume și este, de asemenea, cea mai importantă bază de minereu de fier și fosfat din lume.

Alimente și agricultură, Beikun este cea mai mare regiune de producție a zahărului din Australia, inclusiv regiunile Mackay, Sarina, Burdekin și Hinchinbrook, precum și o industrie austriacă de animale și industria horticolistă.

Știința tropicală este renumită pe plan internațional. Printre acestea se numără Universitatea James Cook, Institutul Australian de Științe Marine, CSIRO și Autoritatea Parcului Maritim din Marea Britanie. Guvernele federale și de stat au susținut puternic științele tropicale ale lui James Cook, circumscripțiile inovatoare și școlile medicale.

Tehnologia energiei regenerabile, regiunea are o abundență de resurse regenerabile de energie, inclusiv bagasse, energie eoliană și solară.

Turismul, frumusețea naturală și un stil de viață confortabil sunt recunoscute pe plan internațional. Există numeroase atracții turistice excelente internaționale, inclusiv Insulele Whitsunday și Great Barrier Reef, Daintree, Wet Tropics, sălbăticia și excursiile din Cape York.

Principalele caracteristici ale orașului Townsville:

Poziționarea strategică

Economie diversă și stabilă

Cinci zone centrale

Acoperind 800.000 de kilometri pătrați

În apropierea puterilor economice

Creșterea puternică a populației

Casa accesibilă

O combinație de stil de viață urban și rural, unic

Excelentă educație și facilități de wellness

economic

Diversitatea economică - raportul dintre o singură economie și producția totală nu depășește 17,6%

Produse regionale de specialitate

PIB regional de 13,3 miliarde de dolari

540 miliarde de dolari australieni în proiecte de construcții și de planificare

Creșterea medie anuală a populației de 1,9%

Industriile majore

Administrația publică (inclusiv bazele militare)

Minerale și producție

Industria imobiliară

Industrie de contructie

agricultură

Călătorii și divertisment

industrie prosperă

Energie regenerabila

Agricultura si industria bio

gradinarit

Capacități de servicii

Diverse spații de birouri de calitate

Industrie de servicii publice puternice

Rețea de afaceri activă

Organizația specială de dezvoltare regională și organizarea specială a turismului regional

Acces la Internet de înaltă calitate - Rețeaua națională de bandă largă (Fiber to the Home)

Aprovizionarea cu apă și energie electrică bogată și sigură

201805181128081978420.jpg201805221349196637283.jpg201805221616247071903.png


Întreprinderea Snapshot

Soluții mai bune în curs! ---- Unul dintre cei mai renumiți furnizori de soluții pentru curele din China.

Cu benzi transportoare, precum și curele de transmisie, benzi transportoare modulare, curele de distribuție, curele V, centuri de alimentare și alte produse. XInbex a creat soluții de centură bazate pe clienți pentru clienți la nivel mondial de aproximativ 18 ani, oferind produse de calitate mai bună, preț rezonabil, precum și servicii excelente. De aceea suntem de încredere în toate industriile și în celelalte sectoare.

Dacă doriți să fiți bine consiliați, aveți nevoie de un partener capabil și eficient. Xinbex oferă clienților asistență rapidă și competentă în ceea ce privește locurile de muncă și echipamentele de service din întreaga lume.

În 2013, XINBEX a extins zona fabricii și a înregistrat XIAMEN HEE INDUSTRY BELT Co, Ltd în districtul Tongan, Xiamen City.

Misiune și valori

Misiunea și valorile misiunii Xinbex sunt exprimate în promisiunea mărcii companiei față de clienții, angajații și acționarii noștri. Xinbex este locul unde inovația și tehnologia se reunesc pentru a crea soluții mai bune pentru clienții din întreaga lume.

Misiunea noastră ---- suntem o valoare pe termen lung pentru clienții, angajații și acționarii noștri, printr-un angajament pasionat de excelență și un proces de management disciplinat, împreună produc un avantaj competitiv susținut pe piața mondială. Realizăm succesul prin inovarea tehnologiei, a materialelor noi și satisfacerea nevoilor diversificate ale clienților.

Valorile noastre --- Xinbex continuă să-și demonstreze angajamentul de a fi o companie bazată pe inovare, orientată spre rezultate și bine gestionată. Oamenii noștri au o pasiune pentru progres și angajamentul față de excelență. În comparație cu competitorii noștri, ne străduim constant să fim parteneri mai buni cu clienții noștri și să fim mai orientați către clienți și să ne îndreptăm spre viitor.

Știm că tot ceea ce realizăm depind de dedicația, abilitățile, integritatea și angajamentul angajaților noștri. Oferim un pachet impresionant, echitabil și plin de satisfacție pentru angajații noștri și am așteptat mari așteptări pentru performanță. Căutăm să creăm un loc unde oamenii pot face diferența.

Misiunea și valorile noastre sunt profund înrădăcinate în cadrul companiei și arată stilul nostru disciplinat intern.

image