Benzi transportoare Utilizați sens și instrucțiuni comune

- Jul 05, 2019-

Cureaua transportoare se va alungi în timpul utilizării. Unele dintre ele sunt întinse elastic și pot fi readuse în starea inițială după îndepărtarea forței exterioare. Cealaltă parte este alungirea contracției materialului scheletului. Această parte nu poate fi recuperată.


Viteza de rulare a benzii transportoare nu este, în general, mai mare de 2,5 m / s. Materialul cu cap mare și uzura mare și dispozitivul de descărcare cu ajutorul unei pene fixe ar trebui să utilizeze cât mai mult posibil viteza redusă.


Relația dintre diametrul rolei de antrenare a transportorului cu role și stratul benzii transportoare, potrivirea rolei de antrenare, a rolei de mers înapoi și a unghiului canelurii rolei trebuie să fie selectată în mod rezonabil, în conformitate cu normele de proiectare ale transportorului .


Direcția de alimentare trebuie să fie în direcția de rulare a benzii transportoare. Pentru a reduce impactul asupra benzii transportoare atunci când materialul cade, jgheabul trebuie adoptat pentru a reduce distanța de rulare a materialului; secțiunea de preluare a curelei transportoare ar trebui să scurteze distanța de rulare și să utilizeze cilindrul tampon ca scurgere. Banda transportoare este compatibilă cu o placă deflectoare moale și moderată pentru a preveni ca placa de șablon să fie prea tare și să zgârie suprafața centurii benzii transportoare.

Diamond belt

Atunci când transportorul este în uz, dacă nu există nici o rolă, acesta trebuie adăugat și reparat în timp; cilindrul este acoperit de material, determinând rotația să fie ineficientă, împiedicând scurgerea materialului dintre cilindru și bandă, să acorde atenție lubrifierii părții mobile a benzii transportoare, dar nu și benzii transportoare uleioase.


Evitați blocarea curelei de către cadru, stâlpi sau materiale de bloc pentru a preveni spargerea și ruperea. Atunci când banda transportoare este deteriorată parțial, bumbacul artificial trebuie reparat în timp pentru a evita expansiunea.


Specificați cu precizie numele și natura materialului specific. În special, dimensiunea particulelor, temperatura și disponibilitatea unor cerințe corozive și speciale, cum ar fi acidul și alcalinele. Temperatura care trebuie utilizată trebuie indicată dacă este necesar.


Explicați aplicația specifică, specificațiile necesare (lățimea, lungimea, numărul de straturi, grosimea etc.), în special temperatura și volumul benzii transportoare rezistente la căldură.


În timpul transportului și depozitării, banda transportoare trebuie păstrată curată și protejată de lumina directă a soarelui sau de ploaie și zăpadă pentru a preveni contactul cu acizi, alcalii, uleiuri, solvenți organici și alte materiale și la un metru distanță de dispozitivul de încălzire.

Green diamond pattern conveyor belt