Linia de asamblare a benzii transportoare Vs

- Dec 27, 2018-

Nume: Linie flexibilă de asamblare

De asemenea, cunoscut sub numele de: linie de asamblare programabile

Bază: Ansamblu de transfer neîntrerupt

Compoziție: stație de asamblare, dispozitiv de manipulare a materialelor și sistem de control

image

Editor de compoziție

Linia flexibilă de asamblare FAL (linia flexibilă de asamblare) constă de obicei dintr-o stație de asamblare, dintr-un dispozitiv de transport de materiale și dintr-un sistem de control. [1]

(1) Stație de asamblare

Stațiile de adunare din FAL pot fi roboți de asamblare programabili, dispozitive automate de asamblare automate și stații de asamblare manuală.

(2) Dispozitiv de transport al materialelor

Intrările FAL sunt diferitele părți care alcătuiesc un produs sau o parte, iar producția este un produs sau o parte. Conform procesului de asamblare, dispozitivul de manipulare a materialelor trimite diferite părți și produsele semifabricate asamblate la stația de asamblare corespunzătoare. Dispozitivul de transport este compus dintr-o bandă transportoare, un mecanism de inversare și altele asemenea.


Controlul sistemului de editare

1 este o vedere schematică a unei linii de asamblare flexibile în care un dispozitiv de transport fără pilot 1, o bandă transportoare 2, un robot cu braț dublu 3, un robot de asamblare 4, un robot cu șurub superior 5, o stație de asamblare automată 6, stația 7 și o stație de alimentare 8 sunt formate. . Există bănci materiale și roboți recuperați în stația de alimentare. Revista are mai multe cutii de suprapunere plasate, care pot fi extrase, numite și sertare, în care piesele care urmează să fie asamblate sunt stocate. Robotul de recuperare are o varietate de fălci diferite care elimină automat piesa din cutie și o plasează într-o tavă. Tava care conține piesele este transportată automat de banda transportoare la robotul de asamblare sau la stația de asamblare.