Bandă transportoare cu Arduino

- Dec 25, 2018-

calea de dezvoltare

Massimo Banzi a fost fost profesor la o școală de design high-tech din Ivrea, Italia. Elevii lui se plâng adesea că nu găsesc un microcontroler ieftin și ușor de folosit. În iarna anului 2005, Massimo Banzi a discutat această problemă cu David Cuartielles. David Cuartielles este un inginer de chip din Spania, care a fost un cărturar vizitat la școală. Cei doi s-au hotărât să-și proiecteze propriile panouri și au introdus studentul Banzi, David Mellis, la limbajul de programare al consiliului. Două zile mai târziu, David Mellis a scris codul. După alte trei zile, consiliul a fost finalizat. Massimo Banzi îi place să meargă la un bar numit di Re Arduino, numit după regele italian, Arduin, acum 1000 de ani. Pentru a comemora acest loc, el a numit bordul Arduino.

image

Banzi, Cuartielles și Mellis au pus apoi designul pe web. Dreptul de autor poate reglementa software-ul open source, dar este dificil de utilizat pe hardware. Pentru a menține conceptul open source de design, au decis să utilizeze Creative Commons (CC) pentru a dezvălui designul hardware. Sub o astfel de licență, oricine poate produce replici ale plăcii și chiar poate reprograma și vinde replici ale designului original. Oamenii nu trebuie să plătească nimic sau chiar să obțină permisiunea echipei Arduino. Cu toate acestea, dacă proiectul de referință este reluat, trebuie să se menționeze contribuția echipei originale Arduino. Dacă tabloul este modificat, ultimul design trebuie să utilizeze aceeași licență Creative Commons (CC) sau aceeași licență similară pentru a se asigura că noua versiune a tabloului arduino va fi liberă și deschisă. Singurul lucru rezervat este numele Arduino, care este înregistrat ca marcă comercială și nu poate fi folosit fără autorizație oficială.

image

Arduino a fost dezvoltată până acum și au fost introduse multe modele și mulți controlori de produse derivate.

Caracteristicile platformei

Cross-platform

IDE-ul Arduino rulează pe Windows, Macintosh OS X și Linux, în timp ce majoritatea celorlalți controlori pot fi dezvoltați doar pe Windows.


Simplu și clar

IDE-ul Arduino se bazează pe IDE-ul de procesare. Pentru incepatori, este usor de stăpânit și are suficientă flexibilitate. Limba Arduino este dezvoltată pe baza limbajului de cablare. Este o încapsulare secundară a bibliotecii avr-gcc. Nu necesită multă bază de bază pentru MCU și fundație de programare. După învățare simplă, vă puteți dezvolta rapid.


sinceritate

Schemele hardware, schemele de circuite, software-ul IDE și fișierele de bibliotecă de bază sunt toate open source, iar designul original și codul corespunzător pot fi modificate arbitrar în cadrul protocolului open source.


dezvolta rapid

Arduino nu este doar cel mai popular hardware open source din lume, ci și o excelentă platformă de dezvoltare hardware și este, de asemenea, tendința dezvoltării hardware. Metoda de dezvoltare simplă a lui Arduino face ca dezvoltatorii să acorde mai multă atenție creativității și implementării și să finalizeze rapid dezvoltarea proprie a proiectului, ceea ce economisește în mare măsură costul învățării și scurtează ciclul de dezvoltare.


Datorită avantajelor oferite de Arduino, dezvoltatorii de hardware mai multe și mai profesionale au folosit sau au început să utilizeze Arduino pentru a-și dezvolta proiectele și produsele; mai mulți dezvoltatori de software folosesc Arduino pentru a accesa hardware-ul, Internetul obiectelor și alte domenii de dezvoltare; Automatizarea, software-ul și chiar majorele de artă au lansat, de asemenea, cursuri legate de Arduino.