Transportor, depozitare și utilizare a curelelor transportoare

- Aug 10, 2017-

Ridicarea produsului: Atunci când utilizați o macara pentru a transporta banda transportoare, este mai bine să folosiți o ridicare a barelor de oțel și a barelor de oțel. Mai întâi, o bară de oțel prin miez cu un orificiu de dorn, iar frânghia cu capete de tijă suspendate va fi ridicată. Când vă ridicați, aveți grijă să nu deteriorați centura. În absența barelor din oțel și a consolelor, poate fi ridicată o frânghie de țesătură cu o rezistență suficientă prin orificiul dornului. Dar în coarda și în contact cu locul, ar trebui să fie pad un obiect pentru a preveni frânghia Le marginea curea rău. Nu așezați dispozitivul de împrăștiere în banda de ridicare, nu cablul în jurul bobinei de ridicare, pentru a împiedica rola în partea laterală a alunecării. Este de asemenea posibil să se utilizeze un stivuitor cu o capacitate suficientă de transport, dar să nu se deterioreze inelul exterior al centurii.

2 transportul și depozitarea nu trebuie să fie luate cu acidul, alcalinele, uleiul, apa și alți poluanți în contact și departe de căldură; pentru a evita expunerea directă a razelor solare directe și scurgerea de ploaie și zăpadă; trebuie păstrată temperatura de depozitare la aruncarea TP3? -80%. Procesul de transport și depozitare nu trebuie stors.

3 Utilizarea produsului 1. În utilizare, este strict interzisă diferite categorii, diferite specificații ale benzii, conectate împreună pentru utilizare. 2. În uz pentru a împiedica plierea, presiunea fazei grele. Ar trebui să fie luate și ținute.

3. Direcția materialului de transport și rata de cădere a materialului sunt în concordanță cu direcția și viteza benzii.

4. Înainte de a începe folosirea primei mașini generale, pentru a nu supraîncărca motorul și cureaua benzii transportoare, înainte de oprire, banda ar trebui să fie toată descărcarea materialului.

5. În utilizarea tensiunii nu ar trebui să fie prea mare, iar rola nu trebuie să alunece și materialul nu este tranziție sub premisa asigurării tensiunii minime de lucru.

6. În transportul de bandă nu ar trebui să ruleze sau a fugi linia ar trebui să fie ajustate.

7. În utilizarea de alunecare sau trageți fenomenul, ar trebui să fie prompt de depanare, reglați sistemul de tensiune pentru a menține dispozitivul elastic flexibil.