Vrei sa stii draga din industria modei industriale?

- Aug 15, 2018-

A spune adevărul, în lumea de astăzi se confruntă cu aspect, totul este despre valoarea de fata. Desigur, dacă aveţi talentedness, este o opţiune de plus. În astăzi fast-paced viaţa socială, viziunea tuturor lucrurilor poate toate decide la prima vedere, care este ceea ce noi numim ochi. Deci, cum să ne iasă în evidenţă printre multe lucruri frumoase, în plus faţă de talentul, moment de a testa cu adevărat ne este aici. Acum vreau să vorbesc despre moda draga noastră productiei industriale - iarbă banda transportoare

  

Vorbim despre caracteristicile sale:


1. PVC iarbă banda transportoare a bună elasticitate şi nu este uşor să fi deformate.


2, utilizarea de bumbac de înaltă calitate rezistenta, nailon, panza poliester ca nucleul, cu cauciuc natural pur fara vopsire compoziţia agent de culoare albă sau de culoare, nu poluarea, nu afectează stratul de miros de igiena alimentare.


3, PVC gazon model design formulă de produs centura de transport este rezonabil, în conformitate cu indicatorii de sănătate, culoarea este moderată, lumină şi durabile.


4, PVC gazon transport centura

potrivit pentru industria alimentară sau departamentul de căutare a hranei


5, transport vrac, conservate, ambalate într-o cutie de alimentare la o dimensiune de particule mari de 400 sau, transportul poate fi de la 1 metru cub / oră la 6000 de metri cubi / ora.