Patru factori care afectează centura de distribuție a inelului

- Jul 09, 2019-

Patru factori care afectează centura de sincronizare a ineluluiRecent, conform știrilor relevante, industria de cauciuc a Chinei are patru probleme majore, cum ar fi anvelopele, curelele de sincronizare în formă de inel și alte contradicții structurale structurale.


Bezel timing beltÎn primul rând, lipsa de talent tehnic și capacitatea insuficientă de inovare. Creșterea economică a Chinei este determinată, în principal, de investiții și exporturi, iar rata de contribuție a științei și tehnologiei este scăzută, cu doar 40%. Rata de contribuție a progresului științific și tehnologic în țările dezvoltate, cum ar fi Statele Unite la creșterea economică este de până la 81%.
În al doilea rând, influența mărcii este slabă. Exporturile Chinei de produse din cauciuc, cum ar fi anvelopele, reprezintă aproximativ 41% din producție. Cu excepția unor întreprinderi care exportă sub mărci proprii, numeroase întreprinderi sunt exporturi OEM, iar prețurile sunt mai mici.
În al treilea rând, capacitatea structurală superioară a pneurilor, a curelelor de distribuție a inelului și a altor produse este proeminentă. În ultimii ani, capacitatea de producție a anvelopei Chinei și a altor produse sa extins rapid, iar o parte a acesteia este creșterea capacității de omogenizare. În același timp, concentrarea industriei interne este scăzută. În situația actuală a scăderii exporturilor și a pieței interne nefavorabile, concurența pe piețele interne și externe a fost în continuare agravată, ceea ce a dus la o scădere a profiturilor întreprinderilor.


Sausage cable tie belt


În al patrulea rând, factorii multipli au condus la creșterea costurilor. În prezent, principalii factori care conduc la creșterea costului benzii sincrone în formă de inel în China sunt fluctuațiile mari ale prețurilor la cauciuc, protecția mediului și investițiile în reducerea emisiilor de energie, costurile logistice și costurile forței de muncă.
Xiamen Heyi Industrial Belt Factory este o fabrica industriala mare de centura care integreaza cercetarea, dezvoltarea, productia, procesarea si vanzarile. Cureaua industrială Rongshun (marca: Daishun) produce și dezvoltă curele de distribuție din cauciuc, centurile de curea din oțel PU, centurile de bază din nailon, centurile de transport PVC, centurile cu nervuri multiple, centurile plate, roțile sincrone etc. Capacitatea de producție, nivel de conducere la nivel național, produsele sunt exportate în toate părțile țării și multe țări din lume, branduri de top din industrie, de încredere!