Introducerea benzii transportoarelor verzi

- Aug 10, 2017-

Bandă transportoare poliuretanică (PU) prin tratarea specială a țesăturii compozite din poliester pentru scheletul transportat, acoperită cu rășină poliuretanică (PU) pentru suprafață. Banda transportoare poliuretan (PU) în plus față de rezistența la tracțiune obișnuită a benzii transportoare, bună înfășurare, ușoară și dură, și alte caracteristici, ulei, sănătate netoxică, ușor de curățat și așa mai departe. Banda transportoare este pe deplin conformă cu standardele americane de igienă alimentară FDA, banda transportoare are o bună rezistență la uzură și îmbătrânire anti-fizică, este un produs durabil și durabil cu benzi transportoare.

Alimentare cu banda transportoare pe scurt Scurta descriere:

Banda transportoare de alimentare este fabricată din materiale netoxice, netoxice, fără miros, suprafață netedă, adecvată pentru transportul produselor alimentare și a materiilor prime alimentare și în alte medii.

Acum, materialul principal al benzii transportoare alimentare non-toxice este tipul PU. Deoarece PVC, polietilenă și alte ingrediente nocive pe corpul uman, astfel încât acum utilizarea de bază a industriei alimentare cu transportoare tip PU.

Materialul, cum ar fi PVC, polietilenă, polipropilenă, PP, oțel ACETAL, PE, nailon, PA etc., în conformitate cu alimentele specifice are o bandă transportoare corespunzătoare, cum ar fi: banda transportoare acvatică necesită infiltrarea grilei, dar și anti-coroziune, ușor de curățat.

Obișnuite sunt: cureaua de transport vegetal, cureaua de transport pentru petrecerea timpului liber, banda transportoare de bere, banda transportoare de fructe de mare pentru acvacultură