Specificațiile și funcțiile bara de ghid

- Jun 27, 2018-

Benzile de ghidare ale benzii transportoare au în principal următoarele funcții:

Mai întâi, preveniți abaterea

În procesul de transport, odată ce banda transportoare se scurge, va fi uzată banda transportoare, ceea ce va reduce durata de viață a benzii transportoare. În mod sever, aceasta va provoca ruperea benzii transportoare și va determina oprirea și chiar rănirea producției. Pentru a rezolva deviația benzii transportoare, banda de ghidare este în general prelucrată pe suprafața de contact dintre banda transportoare și tambur, astfel încât banda transportoare să se afle într-un anumit interval limitat.

În al doilea rând, măriți frecarea

Banda transportoare de suprafață are o forță mică de frecare la suprafață. Pentru a crește forța de frecare, acesta joacă un efect anti-alunecare și se poate adapta la un anumit unghi de alpinism. Bara de ghidare a bastoanelor poate fi prelucrată și, în general, este utilizată pe o mașină de paletizare.

În al treilea rând, blocarea rolului

În banda transportoare plană, barele de ghidare sunt prelucrate transversal pe suprafața de transport, care poate bloca articolele transmise și poate mări cantitatea de transport a articolelor transportate.

Specificațiile barei de ghidare

În general mai frecvente sunt 6 * 4, 8 * 5, 10 * 6, 13 * 8, 17 * 11, 22 * 14, 30 * 17, etc. Stilul barei de ghidare este tip comun și formă dentară.

Avantaje ale barelor de ghidare obișnuite: rază mare de cotitură, potrivită pentru funcționarea tamburului mare.

Avantajele ghidajelor dințate: Rază mică de rotire pentru rolele mici.

Poziția barei de ghidare este în general prelucrată în funcție de desenele sau cerințele clientului și de utilizarea conexiunii termice la temperaturi ridicate, prelucrarea poziției este exactă și fermă, frumoasă și puternică.