Cum funcționează Sushi-ul cu bandă de transport

- Dec 07, 2018-

image

În primul rând, echipamentul rotativ pentru ghiveci: echipament rotativ pentru ghivece, echipament rotativ pentru ghivece fierbinți este un echipament care trebuie să fie cumpărat pentru a deschide magazinul rotativ de băuturi fierbinți. Centura de sushi profesionale are un aspect nou și este la modă și potrivită pentru generația mai tânără și copiii să mănânce, conducând noua tendință de oală fierbinte. Personalul de serviciu a fost transformat cu succes în mecanizare, iar magazinul alimentar a intrat în magazin pentru a sta și a mânca. Cureaua transportoare cu vată fierbinte nu trebuie să comandă alimente, să aștepte feluri de mâncare și să promoveze alimentele. Îmbunătățește considerabil eficiența serviciului restaurantului și întâlnește stilul de viață rapid al oamenilor moderni. În al doilea rând, aragaz inducție și echipamente auxiliare: echipamente de încălzire este în general împărțit în gaz, alcool solid (ceară), aragaz inducție trei. Deoarece primele două utilizează o flacără deschisă și o cantitate mică de miros este generată, în special pentru bătrâni și copii, nu este sigură și convenabilă pentru utilizare, astfel încât aragazul de inducție îl înlocuiește, adică nu produce o deschidere flacără, și este sigur, sanitar și convenabil de a opera. Mese, scaune și veselă: fețele de masă trebuie curățate și înlocuite frecvent. Folosirea echipamentului rotativ pentru oală poate salva investiția de masă și de față de masă. Pur și simplu puneți un strat de marmură pentru a deveni bara de oală fierbinte rotativă, care este la modă și ușor de curățat. În al patrulea rând, echipamentul de bucătărie: Ustensilele de bucătărie care se rotește în bucătăria roșie includ: mașină pentru fabricarea oaselor, frigider cu patru uși / șase uși, masa de lucru proaspătă din oțel inoxidabil, piscină, dulap, raft, si asa mai departe.

image

Odată cu îmbunătățirea standardelor de viață ale oamenilor, cerințele oamenilor pentru alimente sunt tot mai mari și mai înalte, nu numai că necesită culoare și aromă, ci și o anumită distracție. Toate acestea tocmai au creat creșterile unor mici vase fierbinți, iar antreprenorii se uită și la echipamentul rotativ de vase fierbinți. Dongguan Sushi Conveyor Company a sporit considerabil cererea de echipamente rotative pentru oale fierbinți, nu numai că a realizat creșterea cantității de echipamente, dar și a realizat dezvoltarea tehnologică inerentă a echipamentului rotativ pentru oale fierbinți. Să vorbim despre modul în care funcționează echipamentul rotativ pentru oală și cum să îl folosiți. Acest lucru poate fi un ajutor pentru unii șefi care nu știu prea multe despre ghivecele rotative sau dacă vă gândiți să deschideți un restaurant rotativ. 1. Principiul de funcționare: principiul de funcționare a echipamentului este că motorul acționează banda transportoare lanț pentru a realiza rotirea și circulația lanțului de transmisie. Fiecare fel de mâncare sau carne este destinat a fi livrat fiecărui client cu banda transportoare, astfel încât fiecare client să poată gusta produsele alimentare pe care le doresc. 2, folosirea abilităților: Există multe metode și tehnici pentru rotirea echipamentelor pentru oale fierbinți. Chiar dacă există mai puțini clienți în restaurantul cu oale fierbinți, este recomandat să activați echipamentul rotativ pentru oale fierbinți, deoarece poate aduce vitalitatea restaurantului oală fierbinte și poate atrage mai mulți clienți și prieteni.

image


Mulți antreprenori sunt optimizați în ceea ce privește perspectivele de dezvoltare a unor vase mici. Dongguan profesionale companii de bandă transportoare sushi sunt, de asemenea, în creștere. Este tot mai frecvent să deschideți un mic restaurant cu oale fierbinți, dar este, de asemenea, necesar să gestionați un mic restaurant cu oale fierbinți. Deci, care sunt abilitățile și trucurile unui mic restaurant de succes? 1. Formați propriile caracteristici. Este un pas necesar pentru a gestiona un mic restaurant rotativ cu oale fierbinți pentru a-și forma propriile caracteristici, iar pentru a-și forma propria bucătărie specială poate atrage atenția clienților. 2. Trebuie să fie selectat echipamentul rotativ pentru oală fierbinte. Banda transportoare Sushi este un echipament important în restaurantul rotativ, astfel încât trebuie să fie selectat echipamentul rotativ mic pentru oală și echipamentul de bună calitate nu va fi deranjat de problemele echipamentelor în ultima etapă de funcționare. 3. Cultivați reguli stabile. Clienții vin la restaurantul cu oale fierbinți să mănânce, prin conștientizare și contact, pot cultiva unii clienți obișnuiți, acești clienți vechi ne vor recomanda, de asemenea, clienților noi, este, de asemenea, un factor cheie în afacerea noastră pe termen lung. 4. Oferiți clienților servicii mai intime. Furnizarea unui serviciu de îngrijire clienților care vin la magazin va face clienții să se simtă calzi și confortabili și să încurajeze clienții să vină la magazin data viitoare pentru a crește rata de returnare a clienților.