Cum se calculează viteza benzii transportorului

- Dec 14, 2018-

Viteza motorului împărțită de raportul de reducere a vitezei este viteza de ieșire a reductorului, adică viteza curelei;

Este, de asemenea, viteza tamburului, înmulțită cu diametrul tamburului înmulțit cu 3.14 este viteza centurii pe minut;

Împărțirea cu 60 este egală cu viteza liniei pe secundă a centurii.

1. Puterea motorului transportorului cu bandă trebuie calculată în mod cuprinzător în funcție de lățimea de bandă a centurii, distanța de transport, unghiul de înclinare, cantitatea de transport, caracteristicile materialelor și umiditatea.


2. Transportoarele cu bandă sunt un tip de mașini cu fricțiune care transportă materiale într-o manieră continuă. Acesta este în principal compus dintr-un cadru, o bandă transportoare, o rolă, o rolă, un dispozitiv de tensionare, un dispozitiv de transmisie și altele asemenea. Acesta poate forma un proces de transport de materiale între punctul de alimentare inițial și punctul de descărcare finală pe o anumită linie de transport. Poate efectua transportul de materiale rupte, precum și transportul de articole individuale. Pe lângă manipularea pură a materialelor, poate fi combinată și cu cerințele procesului în procesul de producție al diferitelor întreprinderi industriale pentru a forma o linie de flux ritmic.

3. Transportorul cu bandă este numit și transportor cu bandă. Banda transportoare se deplasează în conformitate cu principiul transmisiei prin frecare. Este potrivit pentru transportul densității pulberii, mai mică de 1,67 / tonă / m3 și ușor de extras praf, granule și bucăți mici. Materialele și materialele ambalate, cum ar fi cărbunele, pietrișul, nisipul, cimentul, îngrășământul, cerealele etc. Transportorul cu bandă poate fi utilizat în intervalul de temperatură ambiantă între -20 ° C și +40 ° C, iar temperatura materialului care trebuie trimisă este mai mică de 60 ° C. Căpitanul și forma de asamblare pot fi determinate în funcție de cerințele utilizatorului. Unitatea poate fi utilizată cu dispozitivul de acționare cu role sau dispozitive de acționare cu cadru de acționare.