Cum de a alege o bandă antistatică

- May 18, 2018-

În prezent, multe benzi antistatice inferioare au o rezistență scăzută și sunt ușor de rupt. Acest lucru este legat în principal de calitatea filmului. Prin urmare, atunci când alegeți o bandă antistatică, asigurați-vă că vă uitați la lățimea benzii antistatice și la grosimea benzii antistatice. În plus, trebuie acordată atenție faptului că, datorită cantității mari de impurități din benzile antistatice inferioare, nu se observă goluri între benzile de preluare a benzilor. Prin urmare, în cazul aceluiași număr de contoare, volumul va fi relativ mare, înșelând astfel consumatorii.

Deci, cum alegem o bandă anti-statică?

1. Banda trebuie să aibă suficientă greutate pe mâini.

2, este necesar să nu alegeți o bandă antistatică cu vâscozitate ridicată.

3, ruloul de bandă antistatică arată foarte puternic, ruloul de bandă antistatică arată moale și moale, iar unele chiar au un gol.

4, miroși banda pe nări, dacă mirosul se miroase sau foarte gros, indicând calitatea lipiciului nu este bună.

5, poate să îndeplinească cerințele dvs., obțineți o bandă antistatică Primul lucru pe care trebuie să faceți este să vă simțiți suficient de lipicios.

6, se simt banda foarte tare pe role strânse, bandă, puteți utiliza degetele de pe partea opusă a benzii pentru a împinge banda din greu, numărul de picioare este foarte plin, decât aceeași grosime, dar volumul de contoare de bandă pierde lung.

7, aceleași specificații (se referă la lungimea, lățimea, grosimea stratului unic) banda antistatică, priviți mai întâi grosimea benzii adezive cu un singur strat și rezistența la tracțiune a benzii. Asigurați-vă că alegeți o rezistență bună la tracțiune. În ceea ce privește grosimea depinde de cumpărător alegerea ta.