Cum de a alege PU bandă transportoare de inel?

- Jul 03, 2018-

Multe companii au diferite probleme în achiziționarea benzilor transportoare. Unii dintre ei consultă pe site-ul web pentru a găsi benzi transportoare relevante. Aceste cunoștințe tehnice cunosc, de asemenea, unele tipuri de benzi transportoare care trebuie să fie potrivite cu echipamentul meu, dar unele sunt personal de cumpărare, nu înțeleg ce fel de efect trebuie să obțină echipamentul și unii sunt comercianți. Clientul informează pur și simplu dimensiunea caietului de sarcini, iar celelalte utilizări nu sunt informate, astfel încât să fim orbi când căutăm produse similare online. Astăzi, Xiaobian spune tuturor că, în achiziție, trebuie să știți care parametri ne vor ajuta să facilităm cumpărarea!

Mai întâi, popularizați cunoștințele de bază ale benzilor transportoare.

Benzile transportoare, cunoscute și sub denumirea de benzi transportoare fără sfârșit, se referă la îmbinările vulcanizate (cunoscute și sub denumirea de îmbinări adezive la cald) ale benzilor transportoare plate când sunt produse benzile transportoare plane și că benzile transportoare fără sfârșit trebuie utilizate datorită mediului sau condițiilor utilizare. Se transformă într-o bandă transportoare fără sfârșit. Miezul benzii fără benzi transportoare este realizat din panza de înaltă calitate din bumbac sau bumbac intercalată, în general 2-8 straturi sau panza de nylon (sau panza de poliester) ca strat puternic. Conform cerințelor clienților, putem produce tip tip rezistent la temperaturi înalte (≤ 180 ° C), rezistent la temperaturi scăzute (-40 ° C), rezistent la acizi și alcalini, rezistente la temperaturi ridicate (nu mai mari de 200 ° C) de lungime, lățime și grosime adecvate. Bandă transportoare fără sfârșit.

Parametrii de selecție și specificațiile care trebuie înțelese:

1. Ce trebuie să știm despre mediul în care sunt folosite centurile? De exemplu, dacă mediul de lucru are temperatură, dacă există ulei și ce materiale sunt transportate, atunci este necesar să selectați o bandă transportoare care să reziste la temperatură, rezistență la ulei și altele asemenea.

2. Care este grosimea benzii transportoare?

3, mărimea - trebuie să cunoașteți lățimea de bandă și perimetrul de livrare, amintiți-vă că trebuie să existe circumferința banda transportoare, perimetrul, perimetrul!

4, cum să conectați îmbinarea, deschiderea, inelul sau catarama din oțel etc.

5. Care este tamburul direct? Cunoscând diametrul tamburului cunoaște grosimea benzii transportoare. Grosimea benzii transportoare este diferită pentru diferite diametre ale tamburului. Dacă banda transportoare este prea groasă, tamburul va aluneca!