Cum de a alege banda rulanta Belt cataramă centura cataramă este ceea ce

- Sep 12, 2018-

18081408.jpg18081409.jpg


În primul rând, începe cu materialele de bază, alegeţi cele mai bune materii prime, du-te printr-un riguros speculaţii şi pune primul nivel.

În al doilea rând, procesul de producţie. Efectueze toate-rotund de formare pentru angajaţi, asigura funcţionarea corectă, evita tot felul de lucruri jenante şi determina calitatea joasă a mărfurilor. Acestea sunt, de asemenea, dotate cu speculatori de calitate pentru a testa trecerea de mărfuri, astfel încât fără rezerve produsele nu sunt livrate. .

În al treilea rând, procesul finală înainte de a părăsi fabrică, efectuează inspecţie amănunţită. Garantat trece mărfurile aduce consumatorilor.

Transportoare cu cataramă centura cataramă caracteristici:

Aplicabile centura lăţime este larg: unghiul de unghii poate fi agatat înapoi la transportoare după închizătoarea este fix. Centura cataramă unui caiet de sarcini grosime puteţi întâlni conexiunea obligatoriu centura de 6-15mm grosime, care este convenabil pentru managementul.

Rectilinitate comun este bun: maşină de constructii tip ciocan este folosit pentru legarea, şi după trei puncte poziţionarea transportoare, Fixatori de cruce-ordin este folosit, astfel încât transportoare de partea de fixare este uniform deformate, şi cataramă plat în sine are Rectilinitate bun. Rectilinitate transportoare comun este bun, şi PIN-ul şir este uşor să fie inserate la conectarea; Atunci când rulează, cauza deviația de transportoare pot fi reduse.

Înaltă rezistenţă comun: din cauza aranjament în formă de V a închizătorii, Densitatea relativă a închizătorii pe secţiunea legare este redusă şi deteriorare a miezului este redusă. Repartizarea vigoare cataramă în funcționarea transportoare este chiar, astfel încât puterea de transportoare comune este ridicat şi durata de viaţă este lung.

201807021628042044473.png201807021627362165746.png


Îmbunătăţi forţa de pin fibros: datorită structura de inel mare cataramă la coada de corp buton, forta de presare de ac de pin poate fi redusă, şi durata de viaţă a pin pin poate fi îmbunătăţită.

Impactul mici în timpul funcţionării: low-plat placa corpul şi suprafaţa dantelate cu muchia buton corpului pentru a reduce impactul şi purta pe role, role şi detergenţi în timpul funcţionării.

Dacă aveţi nevoie de mai multe detalii, vă rugăm să comunice cu compania noastra producatori de transportoare Mingcheng transmisie, consultantii nostri va face un plan de grijuliu pentru tine.