Cum pentru a curăţa banda transportoare

- Dec 06, 2018-

În primul rând, verificaţi dacă testul de mare centură folosite de client pot fi curatate.

1. observa dacă operaţiunea de centura este pozitiv.

2. Verificaţi poziţia aparatului de presiune.

Setarea dispozitivului de presiune este împărţit în următoarele tipuri: a. atunci când dispozitivul de presiune este situat la 1\3, valoarea iniţială de presiune trebuie setată la + 2; b. când poziţia de presiune aparatul este 2\3, sau 1\2 valoarea valoarea presiunii este setată la valoarea iniţială de presiune.

3. a se detecta utilizarea centurii. a. împotriva execută o direcţie de centura, atinge suprafata fibrelor de mână pentru a determina dacă acestea sunt purtate. b. măsoară grosimea centurii. c. detecta duritatea de cauciuc role lipici. (Dacă grosimea de ambele parti ale centurii este acelaşi) Când duritatea cu role de cauciuc este între 7,2 și 8,5, aceasta poate fi determinată că cauciuc role de cauciuc este normal. Atunci când duritatea cu role de cauciuc depăşeşte 8,5, se recomandă că clientul reorganiza cauciuc.

În funcţie de informaţiile de mai sus, pot fi judecate dacă centura pot fi curatate.


imageÎn al doilea rând, asiguraţi-vă că centura mare pot fi spălate. Luaţi următorul pas;

1. Opriţi robinetul de abur şi reglarea presiunii în funcţie de poziţia de dispozitivul de tensionare.

2. pentru echipamente mecanice si electrice, wrap-l în plastic.

3. Conectaţi dispozitivul. Conectaţi maşina de spălat la 220v AC.

4. centura de umed. (În sensul prezentei este de a face centura mai absorbi soluţie de curăţare şi curăţaţi-l mai curat.)

5. raportul de soluţie de curăţare a apei se-amestecă la 01:10 şi se amestecă bine.

6. spray soluţie de curăţare în mod egal pe centura cu un pistol de pulverizare. Notă un. Partea armare centuri nu trebuie utilizat cu forţă excesivă pentru a evita deteriorarea centurii. b. arma trebuie cuprins o dată și nu se repetă.

7. se clăteşte cu apă. Fii atent în acest moment, astfel curăţarea centura va fi curat.


Ultima este de uscare.

1. lasa masina rula încet, apoi nu se încălzeşte.

2. reglaţi aparatul sub presiune. (Pentru că centura mare vede apă se micşorează, creşterea presiunii poate trage centura la lungimea original.)

3. în cazul în care aparatul se execută pentru 90 de minute, creşte viteza de deplasare a maşinii, observa centura în orice moment, şi nu merge greşit. În cazul în care centura este deviat, pot fi împărţite în următoarele două situații; a. atunci când centura ruleaza la dreapta, centura poate fi contactat cu role pe partea stângă în primul rând. b. atunci când centura ruleaza la dreapta, lasa centura atinge primul role pe partea dreapta. 4. după ce centura este în timpul funcționării normale, există o trahee care bufeuri murdăria de pe linia de mare, mai ales murdăria de pe placă de încălzire, astfel încât să nu rămânem la centura din nou.

Lucrări de curăţare a fost finalizat. Curăţaţi sus site-ul, organiza instrumentele, verifica daca instrumentele sunt complet, astfel încât să nu întârzie lucrarea viitoare.