Cum să se ocupe de cauciuc pe banda rulanta Belt zgârieturi?

- Nov 20, 2018-

Transportoare de rupere, metoda de funcţionare zero de reparare

image


Primul pas: lustruirea marcajelor deteriorate suprafaţă prima conturul rana, partea marcate ar trebui să fie mai mare decât partea deteriorată, apoi utilizaţi Polizor unghiular L1202 cu 125mmK23 din oţel wolfram polonez a discului şi se pisa partea rana până la suprafaţa partea deteriorată indică anumite o curbură şi proeminenţele nu sunt necesare.


Pasul 2: Clean deteriorate suprafata curata suprafata slefuita cu o perie de curăţare şi utilizează un agent de curăţare pentru a curăţa suprafaţa lustruită profund şi lasă să se usuce.


Pasul 3: Adeziv suprafaţa deteriorate de periaj este acoperit cu adeziv prima de vulcanizat la rece SK313 până când acesta este complet uscat. Suprafaţa deteriorate este pictat pentru al doilea timp SK313 rece vulcanizare bonding, şi stratul semi-vulcanizat de reparat benzi este, de asemenea, acoperite cu adeziv vulcanizat rece SK313 la în acelaşi timp, şi cele două sunt similare la uscat şi non-uscat (lipici nu adere la partea din spate a degetului) începe de lipire.


Pasul 4: Laminare benzi de reparare suprafaţa de lipire a benzi de reparare este aplicat suprafata deteriorate, şi a aerului este prins pe cât posibil în timpul procesului de laminare. După lipirea este completat, cilindrul de compactare este folosit pentru a rola de la interior şi exterior, şi reparat aer suprafata este evacuate şi compactate.