Cum să se facă distincţia calitatea de transportoare

- Nov 21, 2018-

Primul, scară de la fabrica

În general, dimensiunile producţie transportoare şi echipamente de producători poate determina dacă producătorii de transportoare sunt bune sau rele, nu există nici o licenţă de afaceri, şi echipamente de producţie este, de asemenea, relativ vechi. Produsele fabricate sunt absolut niciun produs, nu exacte. Produsele, astfel producatori nu pot alege. Prin urmare, trebuie să alegem un producător de curea transportoare cu licenţă de producţie şi echipamente de producţie avansate, astfel încât calitatea relativ este garantată.

image


În al doilea rând, judeca din calitatea de centura

Calitate a benzii este în general considerată în termeni de rezistenţă la presiune, rezistenta la caldura si rezistenta la coroziune a benzii.

1. rulment de presiune

Deoarece o cantitate mare de material, produsele sunt transportate pe banda transportoare, presiunea relevante capacitatea portantă este în mod natural mai puternică, altfel este dificil de a satisface nevoile de producție relevante.

2, rezistenta la caldura:

În multe procese industriale, trebuie să se răcească sau căldură prime sau semifabricate. Dacă transportoare utilizate nu are căldură bună rezistenţă, cu siguranta nu este propice pentru producerea produselor noastre în aplicații practice.

(3) rezistenta la coroziune:

Deoarece este folosit pentru răcirea sau încălzirea materiei prime, unele activităţi de producţie chimică implică inevitabil multe produse corozive pentru prelucrare. Având în vedere acest lucru, transportoare selectate trebuie să aibă rezistenţa la coroziune. În acest fel putem obţine o mai bună utilizare de transportoare.

image