Cum să distingem calitatea benzii transportoare

- Jul 16, 2019-

Calitatea benzii transportoare joacă un rol-cheie în funcționarea mașinii. Prin urmare, este foarte important să se distingă calitatea benzii transportoare. În condiții normale, va fi testat din cele două aspecte ale dimensiunii producătorului și calității centurii în sine.

În primul rând, scara fabricii


În general, scara de producție a benzilor transportoare și producătorii de echipamente pot determina dacă producătorii de benzi transportoare sunt buni sau răi, nu există licență de afaceri, iar echipamentul de producție este de asemenea relativ vechi. Produsele produse nu sunt absolut produse, nu sunt precise. Produsele, astfel de producători nu pot alege. Prin urmare, trebuie să alegem un producător de benzi transportoare cu licență de producție și echipament avansat de producție, astfel încât calitatea este relativ garantată.

Green flat conveyor belt

În al doilea rând, judecătorul de la calitatea centurii


Calitatea benzii este în general considerată în ceea ce privește rezistența la presiune, rezistența la căldură și rezistența la coroziune a centurii.


1. Rulmenți de presiune


Deoarece o cantitate mare de produse materiale sunt transportate pe banda transportoare, capacitatea de susținere a presiunii este, în mod natural, mai puternică, altfel este dificil de satisfăcut nevoile de producție relevante.


2, rezistență la căldură:


În multe procese industriale, trebuie să răciți sau să încălziți materii prime sau semifabricate. Dacă banda transportoare utilizată nu are o bună rezistență la căldură, cu siguranță nu va fi bună pentru producția noastră în aplicații practice.


3. Rezistența la coroziune:


Deoarece este utilizat pentru răcirea sau încălzirea materiilor prime, unele activități de producție chimică implică în mod inevitabil multe produse corozive pentru prelucrare. În acest sens, banda transportoare selectată trebuie să aibă o bună rezistență la coroziune. În acest fel, putem folosi o bandă transportoare mai bine.

Climbing conveyor belt