Cum să-l extindeți - Centura de service-Viața-a-transportorului

- Apr 20, 2018-

Cum se prelungește durata de viață a benzii transportoare

 

Bandele transportoare ușoare au o gamă largă de utilizări. Acestea sunt simple de utilizat, economisesc forța de muncă și resursele materiale, funcționează în siguranță și la un cost redus și au costuri reduse de întreținere. Ele sunt favorizate de clienți. Cum pot prelungi durata de viață a benzilor transportoare? Aceasta este o mulțime de companii și producătorii de mașini sunt preocupați de subiect .

1.Configurarea transportorului:

Banda transportoare este o parte importantă a transportorului, dar factorul decisiv îl constituie configurația transportorului, inclusiv paralelismul rolelor raftului, puterea motorului, materialul transportorului etc.

2. Selectarea benzii transportoare:

Selectarea benzii transportoare este deosebit de importantă. Diametrul tamburului determină grosimea benzii transportoare. Mediul determină materialul. Transportorul determină modelul. Unghiul transportorului determină metoda de prelucrare.

3. Normativ operațional:

Operatorul transportorului trebuie să aibă expertiza în operarea mașinii, să poată instala corect și să folosească banda transportoare, să găsească probleme în timp și să se ocupe de ele în timp.

4. Întreținerea regulată:

Banda transportoare trebuie verificată în mod regulat, inclusiv uzură, deviații etc.

5.Stored corect:

Benzile transportoare trebuie depozitate într-un mediu uscat la temperatura camerei și nu trebuie să fie stivuite în aer liber.