Cum să extindeți durata de viață a benzii transportoare

- May 28, 2018-

Bandele transportoare ușoare au o gamă largă de utilizări. Acestea au caracteristicile utilizării simple, a forței de muncă economice și a resurselor materiale, funcționarea sigură și menținerea costurilor reduse. Costurile reduse de întreținere sunt favorizate de clienți. Cum poate durata de viață a benzilor transportoare Yancheng? Acesta este un subiect pe care multe companii și producătorii de mașini îl preocupă cel mai mult.

În primul rând, configurația transportorului

Banda transportoare este o parte importantă a transportorului, dar factorul decisiv este configurația transportorului, inclusiv paralelismul cadrului, tamburului, mărimea puterii motorului, materialul utilizat pentru transportor și așa mai departe.

În al doilea rând, alegerea benzii transportoare

Selectarea benzii transportoare este deosebit de importantă. Diametrul tamburului determină grosimea benzii transportoare, utilizarea mediului pentru determinarea materialului, transportorul determină modelul, iar unghiul transportorului determină metoda de procesare.

În al treilea rând, operațiunea normativă

Operatorul transportorului trebuie să aibă expertiza în operarea mașinii, să poată instala corect și să folosească banda transportoare, să găsească probleme în timp și să se ocupe de ele în timp.

În al patrulea rând, întreținerea regulată

Banda transportoare trebuie verificată în mod regulat, inclusiv uzură, deviații etc.

V. Depozitarea este adecvată

Benzile transportoare trebuie depozitate într-un mediu uscat la temperatura camerei și nu trebuie să fie stivuite în aer liber.