Cum se face cureaua de transport pentru proiectul școlar

- Dec 20, 2018-

Școală cantină de spălat vase și de reciclare benzi transportoare de masă tacâmuri placă de cotitură Privire de ansamblu:

Mașina de reciclare a mașinii de reciclare are o durată lungă de viață în condiții normale de utilizare. Atunci când a fost folosit mult timp, se va extinde datorită uzurii normale sau se va întinde din cauza supraîncărcării, iar pasul de transport va crește. Oricare dintre motivele de mai sus va determina decuplarea benzii transportoare de la angrenaj. În acest caz, trebuie să fie reparate sau înlocuite. grup. Cureaua de cotitură funcționează cu banda transportoare, șinele de susținere și roțile dințate. Neglijarea uneia dintre ele mărește mai mult sau mai puțin uzura componentelor centurii de colț, ceea ce scurtează durata de viață a pieselor.

QQ截图20180413160657


Produsele sunt utilizate în principal în hotel, cantină restaurant, cantină de personal, cantină școlară, restaurant universitar, logistică și alte industrii, echipamente automate și linia de asamblare automată; gaz natural, gaz de cocserie și infraroșu electronic, etc. Mașini pentru industria alimentară, mașini de sticlă, mașini de transport, etc.

Principalele caracteristici ale benzii transportoare: caracteristici speciale, cum ar fi suprafața plană, duritate mare, rezistență la coroziune puternică, rezistență ridicată la tracțiune, permeabilitate ridicată a aerului, fără deformare și durabilitate. Compania are o echipa profesionista non-design, a ocupat pozitia de lider in industria echipamentelor de automatizare, tehnologii mature, produse stabile, echipamente avansate de productie, poate personaliza diverse echipamente profesionale de automatizare pentru clienti, a obtinut relatii de cooperare in multe domenii bine- întreprinderi cunoscute. Întreprinderile cooperative au întreprinderi bine-cunoscute la domiciliu și în străinătate. De asemenea, menținem relații bune de cooperare cu majoritatea întreprinderilor mici și mijlocii și așteptăm cu nerăbdare consultările dvs.

Salubritate excelentă: seria de benzi transportoare fără sudură economisește timpul de curățare și consumul de apă și îmbunătățește considerabil eficiența curățării. Prin combinarea unui sistem CMS cu o centură de plasă din plastic și cu un pinion patentat, ușor de curățat, clienții pot curăța bine partea inferioară a centurii, pinionul și arborele cu eficiență ridicată.