Cum se face cureaua de transport să se potrivească perfect cu transportorul

- Sep 06, 2018-

IMGA0244.JPG

1. Banda transportoare trebuie să aibă o rezistență suficientă la tracțiune și un modul de elasticitate pentru a obține puterea de transmisie necesară pentru a transporta materialul la distanța necesară, precum și alungirea la care încărcarea minimă este permisă sub sarcină.

2. Banda transportoare trebuie să aibă un suport bun de încărcare și o lățime suficientă pentru a satisface tipul și volumul necesar pentru transportul materialelor.

3. Banda transportoare trebuie să fie flexibilă pentru a se îndoi în jurul tamburului în direcția longitudinală și, dacă se dorește, este de dorit să se formeze un jgheab în direcție transversală.

4. Banda transportoare trebuie să aibă stabilitate dimensională pentru a face ca banda transportoare să funcționeze fără probleme.

5. Cauciucul de acoperire al suprafeței suport a benzii transportoare trebuie să reziste la impactul de sarcină al obiectului transportat și poate contribui la restabilirea elasticității. Când transmisia este efectuată, adezivul de acoperire poate avea o fricțiune suficientă cu tamburul.

6. Aderență bună între componente pentru a evita delaminarea.

7, rezistență la rupere bună, rezistență la deteriorare.

8, pot fi conectate într-un inel.

201807121651378485622.pngIMGA0246.JPG