Cum la producție Cureaua de transport PVC și care este funcția bună?

- Dec 11, 2017-

Curele de transmisie PVC cu rezistență ridicată, greutate redusă, rezistență la uzură, colorat și frumos, non-toxice fără gust, antistatic, rezistență la tracțiune mică, durată lungă de viață și rezistență.

Producția de benzi transportoare cu lumină PVC, tehnologia de prelucrare și echipamentele Metodele de fabricare a benzii cu benzi transportoare din PVC au în general trei tipuri: metoda de acoperire, metoda de laminare, metoda de impregnare. Aplicați cea mai mare metodă de acoperire, potrivită pentru suspensia de emulsie din PVC.

Procesul de bază este: pastă → acoperire → plastifiere încălzită → turnare răcire → prelucrarea țesăturilor prelucrate este făcută dintr-un strat de bandă, pentru două sau trei straturi de bandă transportoare, respectiv pentru a trece prin două încălzirea cu plăci de cuptor sau prăjită și apoi sub o presiune compozită într-o singură presiune, presată de suprafața netedă a cilindrului sau a cilindrului gravat într-o varietate de modele. În acest proces de producție, echipamentul cheie este mașina de acoperire, cuptorul și compozitul, mașina de ștanțare, precum și dispozitivul de închidere, de detensionare, dispozitivul de control al tensiunii etc.

图片.png